Naar boven

Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 2011. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. Je vindt hierin niet alleen een Zuiver bank, maar ook tafels, lampen, vloerkleden en stoelen. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan omdat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Laat het een Zuiver wandlamp zijn!

Zoals gezegd is een Zuiver wandlamp een designproduct van natuurlijk materiaal. De LED-it-be wandlamp LED is hier het perfecte voorbeeld van. De essenhouten omlijning van deze Zuiver wandlamp in combinatie met nylon en ijzer, zorgt voor een frisse uitstraling. En ook niet geheel onbelangrijk: deze Zuiver wandlamp werkt op led-verlichting. Wees niet bang dat het een kille bedoeling wordt aan je muur, want de led-strips zijn keurig weggewerkt in de Zuiver wandlamp. Sterker nog, het is alsof je naar de omlijning van een lamp kijkt. Deze te gekke Zuiver wandlamp is gemaakt van wit gelakt essenhout, heeft een donkergrijze voet en een zwart nylon snoer. De lamp is maar liefst 131 centimeter lang en heeft een hoogte van 37 centimeter. Laat je verrassen door een bijzondere combinatie van een klassiek ontwerp met een moderne techniek!

Zuiver wandlamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elke Zuiver wandlamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Zuiver wandlamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Zuiver wandlamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast wandlampen heeft Zuiver prachtige stoelenbijzettafels en hanglampen.