Zuiver tuinstoelen

Actie: -25% op productselectie stoelen van Zuiver

Je ontvangt nu 25% korting op een selectie stoelen van Zuiver. De actie geldt t/m 5 juni.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

De outdoor stoelen van Zuiver

Zuiver heet niet voor niets Zuiver. Het merk hecht veel waarde aan puurheid en dat zien we duidelijk terug in de verschillende tuinstoelen van Zuiver. De ontwerpen stralen een bepaalde rust uit. Als we bijvoorbeeld kijken naar de Albert Kuip tuinstoel zwart zien we heel duidelijk de kernwaarden van Zuiver terugkomen. De symmetrie, de mooie afwerking en het simplistische design dat tegelijkertijd opvallend is. Alles is terug te vinden in de vormgeving van de mooie Albert Kuip. Het merk Zuiver weet als de beste: de ideale tuinstoel is praktisch en stevig en heeft daarnaast ook nog de looks. Het zal je dan ook niet verbazen dat de Zuiver tuinstoelen al deze boxjes met gemak aftikken. Lees hier tips voor het onderhouden van tuinmeubelen.

Zuiver in het kort

Zuiver is een Nederlands designlabel dat in 2011 gelanceerd werd. Sindsdien is het merk alleen maar gegroeid en inmiddels is het niet meer weg te denken uit de Nederlandse designwereld. De verschillende meubels en woonaccessoires die Zuiver op de markt brengt zijn erg divers. Het ontwerpteam binnen Zuiver bestaat uit jong talent, maar ook echte vakmensen met veel ervaring in de ontwerpwereld. Maar of ze nu jong of oud zijn: het team van Zuiver staat erom bekend lekker eigenwijs te zijn. Daardoor komen ze met de meest eigenzinnige creaties op het gebied van interieur. En de mooie Zuiver tuinstoelen mogen we daar ook zeker toe rekenen. Welke stoel is jouw absolute favoriet? Toegegeven: wij kunnen niet kiezen…

Zuiver tuinstoelen: back to basics

Soms is er gewoon niet veel nodig voor een meubel om het bijzonder te maken. De tuinmeubelen van Zuiver zijn hier een heel goed voorbeeld van. De bescheiden vormgeving van bijvoorbeeld de Friday tuinstoel doet je vermoeden dat de stoel niet per se opvalt in een groter geheel. Maar zet hem in de tuin en je zult zien dat zo’n stoel echt een flink verschil kan maken. Dat heeft vooral te maken met de mooie ronde afwerking. Ook de Back to School Outdoor tuinstoel van Zuiver demonstreert dit even voor je. Op het eerste ogenblik een simpele stoel, maar door de speelse vorm van een ‘schoolstoel’ maakt hij iedere tuin een stuk huiselijker. Het zijn de kleine dingen en het oog voor detail die de Zuiver tuinstoelen zo bijzonder maken.

Zuiver tuinstoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij alle Zuiver tuinstoelen producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.