Naar boven

Actie: tot -20% op alle producten van Zuiver

Je ontvangt t/m 29 november tot 20% korting op Zuiver. Een selectie producten shop je met 20% korting en alle andere producten shop je met 15% korting.

Sorteren op

1-36 van 98 producten

Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 2011. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. De ontwerpers hebben een indrukwekkende collectie samengesteld. In deze collectie vind je niet alleen een Zuiver lamp, maar ook tafels, hanglampen, banken en vloerkleden. Naast unieke producten heeft Zuiver ook een groot aantal series ontworpen, waaronder de Retro'70 serieDe grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan, omdat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel.

Zuiver in de spotlight

Met een Zuiver spot kan je elk stukje van het huis in de spotlight zetten. Heb je bijvoorbeeld een mooi schilderij dat de aandacht verdient of een grote verzameling die in het zonnetje gezet mag worden? Zuiver heeft de oplossing gevonden met de productfamilies Zuiver Dice en Zuiver Luci. Met de Zuiver Dice serie zorg je voor de juiste verlichting op de juiste plaats. De designs zijn niet alleen mooi om te zien, ze zijn ook eenvoudig dimbaar. Zo creëer je precies de hoeveelheid licht die je nodig hebt. De Zuiver Luci serie bestaat uit strakke en simpele spots die zorgen voor unieke verlichting. Met beide series hoef je zeker niet bang te zijn dat ze wegvallen op de achtergrond. Door de robuuste en stoere uitstraling van de series zijn de spots een opvallende toevoeging aan jouw interieur.

Zuiver Tripod

Een speciale lampenserie van Zuiver is de Zuiver Tripod serie. Deze productfamilie bestaat uit zowel vloerlampen als tafellampen die uiteraard gemaakt zijn van natuurlijke producten zoals hout en textiel. De klassieke uitstraling van deze lampen geven elk interieur een stijlvolle look. De naam verklapt het al een beetje, het onderstel is een driepoot van hout of staal. In het bijzonder willen we je graag de Tripod Wood vloerlamp laten zien. Deze ranke lamp van 157 centimeter lang staat stevig op haar drie poten. Perfect in balans straalt deze Zuiver lamp met finesse haar licht door de hele ruimte. Deze ruimte kan de woonkamer zijn, maar net zo goed de slaapkamer of studeerkamer.

Zuiver lampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elke Zuiver lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Zuiver lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Zuiver lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Zuiver