Naar boven

Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 2011. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. Deze bestaat niet alleen uit stoelen, maar ook uit tafels, lampen, banken en vloerkleden. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan doordat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Vrolijke Zuiver kussens

Wil je met sierkussens net wat extra sfeer en warmte in huis creëren? Dat kan met de Zuiver kussens die je kunt bestellen in vrolijke kleurtjes. Neem bijvoorbeeld het Zuiver Diamond kussen. Je kunt hem in het groen, mintgroen, grijs en rood bestellen. Zoals de naam je vast al doet verklappen is dit echt een juweeltje voor op je bank. Het Zuiver Sarona kussen heeft een totaal ander design, maar is wel in vier verschillende, vrolijke kleuren te bestellen. Het Zuiver Moose kussen en het Zuiver Salmon kussen hebben iets weg van elkaar qua kleur, maar zijn toch echt geen familie van elkaar. Ze hebben wel overeenkomsten. Beiden zijn ze een echte aanvulling voor op jouw bank in je huis. Welk kussen is jouw favoriet? 

Zuiver kussens bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij alle Zuiver kussens kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek kussen van Zuiver en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een kussen van Zuiver, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.  

Flinders klanten beoordelen de producten van Zuiver kussens gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.