Naar boven

Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 2011. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. Je vindt hierin niet alleen een Zuiver bank, maar ook tafels, lampen, vloerkleden en stoelen. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan omdat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Een Zuiver kast speciaal voor boeken

De Zuiver High on Wood Bookshelf kast speelt een beetje vals. Deze Zuiver kast staat namelijk niet op houten pootjes, zoals zijn naam doet vermoeden. Zijn transparante karakter maakt echter een hoop goed. De zes planken van wit MDF zijn door middel van een eikenhouten frame met elkaar verbonden en laten niets te raden over. Des te meer reden om deze prachtige Zuiver kast te benutten voor je mooiste boeken, souvenirs en andere dingen-die-in-het-oog-springen. Zijn hoogte van maar liefst 168,5 centimeter zorgt ervoor dat je genoeg boeken kwijt kunt zonder dat deze Zuiver kast alle aandacht opeist.

Een goede match

Deze Zuiver kast maakt deel uit van de High on Wood productfamilie van Zuiver. Het is daarom een fantastische match met één of meer van de dressoirs uit deze serie, zoals het High on Wood dressoir small. Deze prachtige, kleine Zuiver kast staat hoog op zijn houten pootjes, maar is allesbehalve arrogant. Heb je nog wat meer ruimte nodig, dan kun je voor een Zuiver High on Wood dressoir medium of zelfs large gaan. Dankzij de frisse combinatie van eikenhout en MDF passen deze ontwerpen perfect bij de grotere Zuiver kast. Zo heb je meteen je woonkamer compleet én kun je al je spulletjes netjes opbergen!

Zuiver kast bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elke Zuiver kast kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Zuiver kast en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Zuiver kast, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast een Zuiver kast heeft Flinders ook prachtige Zuiver stoelen, bijzettafels en hanglampen.

Zuiver