Naar boven
Sorteren op

1-36 van 36 producten

Zuiver design

Zuiver is een van oorsprong Nederlands designmerk en werd opgericht in 2011. De naam van dit designlabel maakt dat je niet lang hoeft te raden naar de kernwaarden van Zuiver: puurheid en originaliteit. Pure vormen en natuurlijke materialen zoals hout, staal en wol zijn dan ook typerend voor de collectie van dit designlabel. In de bijna twintig jaar dat Zuiver nu bestaat, hebben de ontwerpers een indrukwekkende collectie samengesteld. Je vindt hierin niet alleen een Zuiver bank, maar ook tafels, lampen, vloerkleden en stoelen. De grote variatie in kleur en stijl van de Zuiver ontwerpen is ontstaan omdat de designers uit alle windstreken komen. Jong en oud hebben hun naam verbonden aan dit oer-Hollandse designlabel en niet zonder succes: met zeven kantoren in onder andere Duitsland, Polen en Spanje is Zuiver uitgegroeid tot een gerenommeerd designmerk.

Terug in de tijd met een Zuiver hanglamp

Iedere Zuiver hanglamp wordt, zoals gezegd, gekenmerkt door een strakke vormgeving. Zo lijkt de Zuiver Retro ’70 Chrome hanglamp wel ontworpen te zijn voor een appartement waarin James Bond zou kunnen wonen. De chique weerspiegeling van de bol en de zorgvuldig uitgesneden richel in de kap geven deze Zuiver hanglamp iets mysterieus. De bijzondere lichtval die ontstaat als je de lamp aandoet, zien we ook bij zijn koperen broertje: de Zuiver Retro ’70 Copper hanglamp. Vind je het verchroomde metaal wat kil, dan is deze koperen variant vast heel geschikt voor jou. De prachtige roestbruine tint van deze Zuiver hanglamp zorgt voor aangename verlichting in ieder interieur.

Nog een Zuiver hanglamp erbij

Voor sommige mensen is een enkele Retro ’70 Copper hanglamp niet voldoende. Dan kun je eens kijken naar een andere passende hanglamp: de Zuiver Marvel hanglamp. Ben jij meer van de ‘harde’ werkelijkheid dan fantasievolle verhalen, dan zal de Zuiver Vic Industry hanglamp je beter bevallen. Deze stoere Zuiver hanglamp heeft een diameter van maar liefst 52 centimeter. Bovendien is deze te verkrijgen in verschillende kleuren en in een roestvrijstalen variant. Hang de Zuiver Vic Industry boven je eettafel en vier iedere avond de overwinning op de dag.

Zuiver hanglamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elke Zuiver hanglamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Zuiver hanglamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Zuiver hanglamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast hanglampen heeft Zuiver prachtige vloerkleden, bijzettafels en vloerlampen.

Zuiver