Zuiver Gringo

Actie: -25% op productselectie stoelen van Zuiver

Je ontvangt nu 25% korting op een selectie stoelen van Zuiver. De actie geldt t/m 5 juni.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Zuiver Gringo lampen

De Zuiver Gringo serie werd ontworpen door het Zuiver designteam en groeide al snel uit tot een echte collectie verschillende lampen voor iedere gelegenheid. De hanglampen en wandlampen lijken qua vorm wel een beetje op een honinggraat wat ze een leuk speels effect geeft. De Gringo Multi hanglamp doet daar bijvoorbeeld nog een schepje bovenop door de asymmetrische manier waarop de verschillende lampen van de Gringo Multi hanglamp zich van elkaar verhouden. Als je kijkt naar de lampen uit de Gringo collectie is het eerste dat opvalt het stijlvolle messing waarvan de lampen gemaakt zijn. Messing geeft een ruimte een instant gezellige sfeer door de warme tint van het materiaal.

Herkomst van Zuiver Gringo collectie

Duik in de wereld van Zuiver: een Nederlands designmerk dat stuk voor stuk prachtige producten verkoopt van hoogwaardige meubels tot leuke woonaccessoires. De stijl van Zuiver loopt erg uiteen waardoor er voor ieder interieur wel iets tussen zit. Zuiver profileert zich als een label dat het design van morgen vandaag al aan jou aanbiedt. Dus trendzetters opgelet: Zuiver kan weleens hét merk voor jou zijn. En ook als we naar de lampen serie kijken, kunnen we niet anders dan toegeven dat ze het daar bij Zuiver weer eens geflikt hebben. Heb je ooit zulke bijzondere en excentrieke lampen gezien?

Gringo collectie van Zuiver: een feest van vormen

Ook bijzonder: de vorm van de Gringo lampen. Neem bijvoorbeeld de Gringo hanglamp Messing. Hoe langer we kijken, hoe meer voorwerpen we erin terugzien. Soms lijken het net pannen, dan lijken het weer geluidsboxen, dan weer grote glimmende opscheplepels... Met de Gringo collectie van Zuiver heb je elke dag weer een andere lamp in huis. En pssst… kun je een geheim bewaren? Je ziet het misschien niet meteen op het eerste gezicht, maar de lampen uit de Gringo serie kunnen een trucje. Benieuwd? Dan moet je de lamp eigenlijk zelf in het donker aanzetten. Maar vooruit, we geven je alvast het tipje van de sluier. Zie je al die kleine gaatjes in bijvoorbeeld de Zuiver Gringo wandlamp? Als daar in een donkere ruimte licht doorheen schijnt, moet jij eens opletten wat er dan op de muur verschijnt.

Zuiver Gringo bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij elk product uit de Zuiver Gringo collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.