Zuiver Feston

Actie: -25% op productselectie stoelen van Zuiver

Je ontvangt nu 25% korting op een selectie stoelen van Zuiver. De actie geldt t/m 5 juni.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Zuiver Feston stoelen

In de Zuiver Feston collectie vind je stoelen, fauteuils en barkrukken met een wel heel bijzondere twist. De zitting is namelijk geïnspireerd op de manier waarop vroeger basketballen in elkaar werden gezet. Dat zie je onder andere terug in de zitting van de Feston stoel. Deze eetkamerstoel is namelijk vervaardigd uit lappen bekleding met een wat ovale vorm die vervolgens met behulp van grof stiksel om de zitting zijn bevestigd. Omdat niet iedereen een even grote fan is van een bruine lederen bekleding, hebben we hem in drie verschillende uitvoeringen: een met bruin leer, een met zwart leer en een grijze, stoffen variant. De zitting van de Zuiver Feston eetkamerstoel rust op een minimalistisch onderstel van zwart, gepoedercoat staal.

Over Zuiver

Zuiver is een van origine Nederlands designlabel dat gevestigd is in Westzaan. Zuiver profileert zich aan de hand van een grote, vriendelijk geprijsde collectie vol originele meubels en woonaccessoires ontworpen door Nederlandse ontwerpers. Dankzij dit unieke concept hebben de stoelen van Zuiver altijd een unieke uitstraling. Dat zie je niet alleen terug in de stoelen uit de Zuiver Feston collectie, maar eveneens in de andere lijnen. Zo is de Louix stoel tot stand gekomen door een klassieke Franse stoel te combineren met moderne, strakke lijnen en heeft de Diamond Stoel zijn bijna kitsche uitstraling te danken aan het gebruik van een luxe stof met ruitenpatroon in combinatie met een goudkleurig onderstel. Dat dit concept aanslaat, staat buiten kijf. Inmiddels worden de items van Zuiver verkocht in vijftig verschillende landen.

Een comfortabele Zuiver Feston barkruk

De Zuiver Feston collectie bevat niet alleen de comfortabele stoel, maar ook twee typen barkrukken: de Feston barkruk 65cm en de Feston barkruk 76cm. De Feston barkruk zit bijzonder lekker. Ze zijn namelijk voorzien van een fijne zitting en een (weliswaar lage) rugleuning. Daardoor zit je heerlijk stabiel. Dat is niet alleen handig wanneer je een middag lang aan de bar wilt werken, maar het kan ook erg fijn zijn wanneer je een paar wijntjes op hebt. De Zuiver Feston barkrukken zijn voorzien van hetzelfde bijzondere stiksel als de Zuiver Feston fauteuil en Feston stoel en bij de aanschaf van zo'n barkruk kun je eveneens kiezen uit de drie verschillende typen bekleding. Daardoor kun je de Feston stoelen en Feston barkrukken ook erg mooi met elkaar combineren.

Zuiver Feston bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij alle producten uit de Zuiver Feston collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.