Naar boven
Sorteren op

1-36 van 56 producten

Een staande lamp voor buiten

Wil je in de tuin of op het terras meer sfeer creëren met buitenverlichting, maar wil je liever niets ophangen of schroeven? Ga dan voor een staande design lamp of vloerlamp voor buiten. Dit blijft een klassieker die nooit uit de mode zal gaan. Een favoriet ontwerp is de Grande Costanza Open Air vloerlamp van Luceplan. Juist omdat we deze designlamp zo goed kennen voor binnen, heeft de lamp buiten een verrassend en fris effect. Ook de Tolomeo Paralume outdoor booglamp van Artemide refereert naar deze designlamp. Al is hij door zijn beweegbare arm wat flexibeler. Je kunt zo makkelijk zelf bepalen waar je precies het licht wilt hebben. Het Italiaanse merk Flos is wat meer gaan experimenteren met dit ontwerp. Zo staat bij de Captain Flint lamp de kap van Flos niet op de standaard, maar hangt hij er juist onder. De Mooon! staande tuinlamp van Fermob heeft geen kap, maar een ronde lichtbol. Welke variant past het best in jouw buitenruimte?

Staande buitenverlichting met een verrassend effect

De buitenruimte is bij uitstek de plek om te experimenteren. Omdat je er niet dagelijks bent, is het makkelijker hier net wat gewaagdere keuzes te maken. Ook voor de mensen die van out of the box houden, hebben we mooie staande buitenverlichting en vloerlampen in de collectie. Neem bijvoorbeeld de Reeds collectie van Artemide . Deze staande LED buizen lijken net een bosje riet dat licht geeft zodra het donker wordt. Het is een wel heel bijzonder natuurverschijnsel. Wat ook een bijzonder natuurverschijnsel is, is een aapje in een Nederlandse tuin. Met de Monkey vloerlamp van Seletti is het nu toch mogelijk. Andere bijzondere varianten voor in de tuin zijn de lampen uit de Gregg collectie van Foscarini of de speelse varianten uit de June collectie van Vibia. Neem rustig de tijd om te ontdekken hoe jij je tuin kunt opleuken met schitterende staande buitenlampen die eruit springen door hun designs.

Een staande buitenlamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij elke staande buitenlamp van dit merk kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een staande buitenlamp van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Staande lampen buiten
Filters
Merken
Productsoort
Kleur
Fitting
Waterdichtheid
?
- Zone 1: een straal van 60 cm rondom bad of douche. De voorschriften voor een lamp in deze badkamerzone zijn streng. De minimale benodigde IP-waarde is 45. - Zone 2: een straal van 120 cm rondom bad of douche. Denk hierbij aan direct boven de douchecabine, rond de wastafel en rondom het bad. De minimale benodigde IP-waarde is 44. - Zone 3: alles wat buiten zone 1 en zone 2 valt. De lampen die je op deze plek ophangt, moeten minimaal een IP-waarde van 21 hebben. Alle IP-waarden van 20 of lager zijn niet geschikt voor de badkamer.
Bewegingssensor
Geschikt voor
Herkomst
Ontwerper
Woonstijl
Prijs