Sorteren op

1-36 van 53 producten

Kies jouw favoriete design hoekbank

Het mag wel duidelijk zijn dat de opties voor een hoekbank eindeloos zijn. Dat betekent dat het niet alleen lastig is om een hoekbank te vinden van het merk dat je mooi vindt en uiteraard de uitstraling van dit meubel. Sterker nog, daarna komt misschien nog wel het moeilijkste onderdeel van jouw zoektocht naar een bank: voor welke kleur en soort stof ga je? Om te kiezen uit het ruime aanbod hoekbanken, hebben we een aantal handigheidjes voor je op een rijtje gezet die de aankoop van een bank voor jou een stuk vergemakkelijken. Denk als eerst na over de functie van een bank. Staat hij in een omgeving met veel kinderen, kies dan voor een kindvriendelijke stof. De plaats waar je hoekbank vervolgens komt te staan, is van invloed op de grootte die je kunt aanschaffen. Je kunt bijvoorbeeld de afmetingen afplakken op je vloer om een beeld te krijgen van hoeveel ruimte je nieuwe bank inneemt. Het comfort verschilt ook weer bij iedere bank: de een zit vrij hard terwijl je in een ander lekker neer kunt ploffen. Wat spreekt jou aan?

Hoekbanken: van Dutch tot Scandinavisch design

In ons assortiment design hoekbanken vind je banken van verschillende merken en elk van deze merken kenmerken zich door bepaalde voor dat merk kenmerkende designelementen. Zo zijn de design hoekbanken van het Deense merk Normann Copenhagen vrij minimalistisch, functioneel en mooi in hun eenvoud. Laten dat nou net drie typerende kenmerken zijn voor Scandinavisch design. De Nederlandse merken EYYE, BePureHome, WOOOD, Zuiver en FEST Amsterdam hebben elk ook een of meerdere hoekbanken. Zo is de Etcetera bank van EYYE ideaal voor mensen die wat minder ruimte hebben, want hij laat de omgeving wat groter ogen doordat de hoekbank hoog op haar pootjes staat. Hierdoor oogt de bank wat minder robuust en dat komt een wat kleine ruimte ten goede.

Hoekbanken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle design hoekbanken van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar hoekbanken van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een designproduct, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.