Naar boven
Sorteren op

1-28 van 28 producten

Badkamermeubilair van designmerken

De indeling van je badkamer heb je helaas niet altijd voor het zeggen. Veel huizen bevatten een kleine badkamer waarin het passen en meten is om je spullen kwijt te kunnen. Mocht je gezegend zijn met een grotere ruimte waarin je kunt spelen met de inrichting, dan inspireren we je graag met onze collectie badkamermeubilair. Ook als je op zoek bent naar slimme opbergoplossingen voor een beperkte ruimte, kun je bij Flinders terecht. We verkopen prachtig badkamermeubilair van Kartell en Montana. Bekijk bijvoorbeeld eens de Bathroom Composition badkamerset van Montana. Deze is er in tal van verschillende kleuren, soorten en formaten. Zo zit er vast een product bij die jij mooi vindt.

Schitterend badkamermeubilair van Montana

Om je badkamer eenvoudig een functionele, mooie update te geven, raden we je aan eens een kijkje te nemen in de Bathroom serie van Montana. In deze serie ontdek je prachtige oplossingen voor je badkamer. Elk product is in elk geval voorzien van een spiegel, kastje en wasbak. Zo heb je de belangrijkste ingrediënten binnen handbereik waardoor je de ochtend rooskleurig doorkomt. Voor degenen die zeeën aan ruimte hebben in hun badkamer, is de Montana Bathroom Composition 8 badkamerset misschien wel iets. Toch heeft Peter J. Lassen, ontwerper van deze collectie badkamermeubilair, overal aan gedacht. Zo zijn er ook diverse badkamersets voor degenen die in het bezit zijn van een kleine badkamer.

Badkamermeubilair bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij het badkamermeubilair van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar badkamermeubels van een specifiek merk en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.