Actie: gratis Outdooroven Pizzaschep bij aankoop van een Weltevree Outdooroven

Bij aankoop van een Outdooroven van Weltevree krijg je nu de Outdooroven Pizzaschep t.w.v. € 39 cadeau. De actie geldt t/m 30 september.

 

Weltevree design: de Weltevree kachel

Weltevree is een Nederlands merk en dat is zeker terug te zien in de producten. Eenvoud in combinatie met een onverwachte twist, valt onder wat wij Dutch design noemen. Zo proberen ze bij Weltevree het buitenleven te promoten met een dosis Hollandse nuchterheid. Dit doen ze met innovatieve producten van eerlijke materialen die een leven lang meegaan. Voor het ontwerp van de Outdooroven was vooral de functie een belangrijk onderdeel zijn. Mogen we je voorstellen aan de Weltevree pizza oven, buitenhaard en barbeque grill in één? De Weltevree buitenoven is daarnaast makkelijk in gebruik en gemakkelijk in onderhoud. Missie geslaagd toch? De Weltevree Outdooroven behoort tot één van de bekendere producten van Weltevree. Het is dan ook een van de eerste producten waar mensen Weltevree van kennen.

Maak je Weltevree buitenoven compleet met diverse accessoires.

Deze serie is ooit begonnen met een buitenkachel: de Weltevree Outdooroven en de Weltevree Outdooroven XL. De simpelheid is de kracht en deze multifunctionele oven is nu overal terug te vinden. De Weltevree kachel is een blikvanger in elke buitenruimte. Het is een echte alleskunner. En het leuke is dat de collectie inmiddels ook uitbreidbaar is met vele accessoires. De Outdooroven Weltevree pizzaschep kan niet meer van je zijde wijken tijdens het bakken van je favoriete pizza. Met de Weltevree handschoenen of ovenwanten zijn je handen altijd beschermd tegen de hitte. Of wil je je Weltevree oven uitbereiden met een schoorsteenkap, een thermometer of een extra ovendeur? Verrijk je tuin of terras met de Weltevree Outdooroven en maak je geliefde buitenkachel nu compleet met diverse accessoires.

Weltevree Outdooroven bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Weltevree. Dat betekent dat wij alle producten uit de Weltevree oven serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.