Actie: gratis Weltevree Sheepscoat bij aankoop van een Weltevree Fieldchair

Bij aankoop van een Fieldchair van Weltevree krijg je nu de schapenvacht t.w.v. € 99 cadeau. De actie geldt t/m 30 november.

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Over Weltevree

Zoals we wellicht aan de naam kunt horen, ligt de oorsprong van het merk Weltevree op Nederlandse bodem. Inmiddels kan dit wel geclassificeerd worden als Nederlandse trots, want over de producten van Weltevree zijn wij veel meer dan tevreden. De zeer getalenteerde ontwerpers hebben een brede visie wat betreft het creëren van een multifunctioneel, innovatief en duurzaam product. De ervaring staat hierin altijd centraal en moet optimaal zijn. Volgens Weltevree gaat het immers niet om wat je bezit, maar om wat je ervaart. Een geweldige ervaring kunnen wij je alvast voor één tuinmeubel garanderen, namelijk de Dutchtub Original hottub. Deze wordt uiteraard niet zomaar de ‘original’ genoemd. Deze design hottub is namelijk voorzien van ongekende luxe, en dat voor buiten.

Houtgestookte hottub

Weltevree is hét merk als het gaat om houtgestookte hottubs. Wanneer een hottub houtgestookt is, betekent dat er geen elektriciteit nodig is. Het water wordt verwarmd door middel van een houtkachel. De hottubs van Weltevree zijn voorzien van een spiraal met een vuurmand erin. Het water uit de spiraal wordt het bad in gezogen. Op deze manier kun je na om en nabij 2 uur opwarmen gaan genieten van een heerlijk warm bad. Het design van de Dutchtub Wood hottub past helemaal bij het plaatje dat je voor je ziet bij een houtgestookte hottub. Deze heeft namelijk een prachtige houten buitenkant. Dit hout oogt warm en sfeervol en is tegelijkertijd erg duurzaam, want dit houtsoort gaat tenminste 50 jaar mee.

Weltevree hottubs bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Weltevree. Dat betekent dat wij alle producten van Weltevree kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Weltevree. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.