Naar boven

Design van Vitra

Designmerk Vitra vindt haar afkomst in Zwitserland en timmert al sinds de jaren 50 met succes aan de weg. Vanaf dat moment startte dit merk met de productie van designproducten die tot op de dag van vandaag nog steeds populair zijn. Een deel van deze producten is overigens inmiddels wel in nieuwe afmetingen uitgebracht. Zo bleek dat mensen steeds langer werden waardoor diverse meubels met deze afmetingen in een nieuw jasje zijn toegevoegd aan hun collectie. Het succes van Vitra is overigens ook te danken aan het bekende ontwerpersduo Charles & Ray Eames. Zij hebben diverse producten bedacht die als designklassiekers door het leven gaan. Het voordeel van de producten van Vitra is wel dat ze vaak in zowel zakelijke plekken als privéomgevingen perfect tot hun recht komen. En ze bevatten uiteraard de kwaliteit die je van designproducten mag verwachten.

Vitra tafelkleden in alle soorten en maten

Of je nu een ronde tafel hebt of juist een rechthoekige tafel voor het hele gezin: Vitra heeft overal aan gedacht. En dat betekent dat we voor degenen met een ronde tafel een aantal sierlijke exemplaren hebben. Neem bijvoorbeeld het Round Geometric tafelkleed 120. Het design van dit kleed voegt een speelse twist toe en door de zwarte, witte en grijze kleuren combineer je hem eenvoudig met elke soort tafel. Ga je liever voor een strak exemplaar? Kies dan bijvoorbeeld voor het Square Checker tafelkleed 120x120. Je kunt ook voor een loper kiezen die een deel van je rechthoekige tafel bedekt. Zo geef je je tafel een leuk detail mee. Vind je het te gevaarlijk dat de rest van je tafel misschien toch vies wordt? Leg dan daaronder een simpel kleed zodat deze loper eruit springt.     

Vitra tafelkleden bij Flinders  

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle Vitra tafelkleden kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Vitra