Naar boven

Actie: gratis Ottoman bij Grand Repos loungestoel van Vitra

Je ontvangt nu de Ottoman cadeau bij aankoop van de Grand Repos loungestoel van Vitra. De actie geldt t/m 31 januari 2022.

Vitra, wie kent het niet?

Vitra is een uniek designlabel dat zijn oorsprong vindt in Zwitserland. Al sinds de jaren 50 brengt het bedrijf prachtige designmeubels, verlichting en woonaccessoires op de markt. Vitra heeft productievestigingen over de hele wereld, waaronder in Duitsland, de Verenigde Staten en China. De producten van dit befaamde designmerk staan bekend om hun duurzaamheid en uniciteit. Je zou verbaasd zijn als je ontdekt hoeveel Vitra ontwerpen je al eens onder ogen hebt gehad! De producten van Vitra zijn bovendien ijzersterk en gaan al gauw een leven lang mee. Zo ook de Vitra kussens, die in samenwerking met een Amerikaans bedrijf worden geproduceerd. Hierbij is kwaliteit van groot belang, zodat jij een leven lang kunt genieten van je nieuwe Vitra kussens. 

Vrolijke Vitra kussens

Sommige Vitra kussens maken het je wel heel gemakkelijk om vrolijk door het huis te wandelen. Want met een print als die van het Millerstripe multicolored bright kussen kun je onmogelijk chagrijnig blijven. Het horizontaal gestreepte kussen is uitgevoerd in alle kleuren van de regenboog. Zijn die kleuren je iets te heftig, kijk dan naar het Millerstripe multicolored neutral kussen. Of combineer deze Vitra kussens voor een speels effect op een witte bank! Maar we hebben nog niet alle vrolijke Vitra kussens gehad: het Quatrefoil pink kussen mag er ook zijn. Al is de naam nauwelijks uit te spreken, dit kussen laat zich des te meer zien. En voor wie tot slot meer van streepjes dan kruisjes houdt, is er het Vitra Toostripe orange dark/crimson dark kussen. Heb jij al een keuze gemaakt uit alle Vitra kussens?

Mooi van Maharam

Vitra kussens worden in samenwerking met textielbedrijf Maharam uit New York gemaakt. Speciaal voor dit bedrijf ontwierp Hella Jongerius een reeks geweven en geborduurde Vitra kussens. De Nederlandse ontwerpster weet duidelijk haar eigen stempel te drukken door op unieke wijze gebruik te maken van kleuren en patronen. Bovendien ben je verzekerd van topkwaliteit wanneer je één van de Maharam Vitra kussens aanschaft, zoals het Checker black/white kussen of Maze kussen. Deze prachtige kussens zullen zeker niet misstaan op een Vitra bank of fauteuil. Maar je kunt Vitra kussens gerust op een bed of bank van een ander designlabel leggen. Dankzij de standaardmaten (40 bij 40 centimeter) combineren Vitra kussens gemakkelijk met andere exemplaren. Mix & match!

Vitra kussens bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle Vitra kussens kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke Vitra kussens en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de Vitra kussens, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast kussens heeft Vitra prachtige stoelen, fauteuils en bijzettafels.

Vitra