Naar boven
Sorteren op

1-4 van 4 producten

Design van Vitra

Designlabel Vitra kent een geschiedenis waarvoor we heel wat jaren terug de tijd in moeten en uitkomen bij de jaren 50. Vanaf dat moment begon dit Zwitserse merk met in het oog springende designproducten maken die het in privéomgevingen, maar ook in bijvoorbeeld restaurants of kantoren goed doen. Het ontwerpersduo Charles & Ray Eames heeft een belangrijke rol in hun geschiedenis ingenomen. Deze ontwerpers hebben ontzettend veel designproducten op de markt gebracht die grotendeels als echte iconische klassiekers door het leven gaan. Door het gevarieerde aanbod meubels, verlichting en accessoires biedt dit merk alles om je woning compleet mee in te richten. Inmiddels heeft dit merk al heel wat successen behaald en verkopen ze de producten logischerwijs inmiddels over de hele wereld. Denk bijvoorbeeld aan China, Duitsland en Japan. Door de hoogwaardige kwaliteit ben je verzekerd van jarenlang plezier en wel van elk designstuk van dit merk.

Vitra kandelaars met elkaar combineren

Hoe leuk is het om een stel kandelaars bij elkaar te zetten die goed bij elkaar passen en het sfeervolle effect versterken, maar er ondertussen toch net wat anders uitzien? Zo zijn er meerdere kandelaars van Vitra in deze collectie te vinden die elk een messing uitstraling hebben en vriendelijke vormen bevatten. Zo kun je de Star kandelaar perfect combineren met bijvoorbeeld de Circle Low kandelaar. Dat neemt overigens niet weg dat deze kandelaars in hun eentje ook met gemak een hoekje in welke ruimte dan ook omtoveren tot een sfeervol geheel. Ga jij voor een groepje bij elkaar of leg je de focus op één kandelaar?

Vitra kandelaars bij Flinders  

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle Vitra kandelaars kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Vitra