Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over Vitra design

Vitra is een Zwitsers designlabel dat de woningen van haar klanten mooier wil maken middels de kracht van design. Dat doet dit familiebedrijf inmiddels al meer dan 80 jaar. Vitra houdt er een avantgardistische stijl op na. Ze geloven dan ook niet in het inrichten van woningen in termen van ‘industrieel’, ‘minimalistisch’, ‘retro’ of ‘vintage’. Vitra volgt het principe van een collage. Elk interieur is speciaal door een unieke mix van oude en nieuwe woonstijlen tot stand gekomen door het verzamelen van meubels en woonaccessoires op basis van jouw specifieke smaak. De posters van Vitra hoeven dan ook niet per se één op één aan te sluiten bij de kleuren in jouw interieur. Vitra zou zelfs blij zijn te weten dat jij je zo af en toe buiten de gebaande paden begeeft.

Stijlvolle Vitra Eames Quotes decoratie

Kijkend naar de posters uit de Vitra Eames Quotes collectie kunnen we nog iets concluderen. Charles en Ray Eames hadden allebei een voorliefde voor ietwat contradictionele quotes. Zo wordt de Eames Quote poster Details gesierd door de quote ‘the details are not details’ en de Eames Quote poster Beauty door de quote ‘the uncommon beauty of common things’. We zouden hier een hele uiteenzetting kunnen geven over wat ze hier potentieel mee bedoelden, maar we denken dat het leuker is als jij daar zelf over nadenkt. Kom je er niet helemaal uit? Ook dan hoef je je geen zorgen te maken, want je kunt altijd nog genieten van de aanblik van de mooie foto’s die de posters uit deze collectie sieren.

Vitra Eames Quotes bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle producten uit de Vitra Eames Quotes collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.