Naar boven

Vitra design

Vitra is een uniek designlabel dat haar oorsprong vindt in Zwitserland. Al sinds de jaren 50 produceert het bedrijf prachtige designmeubels, verlichting en woonaccessoires. Vitra heeft productievestigingen over de hele wereld, Duitsland, VS, China en Japan en verkoopt de producten over de hele wereld. Vitra producten staan bekend om haar streven naar duurzaamheid en uniciteit. De producten zijn qua vorm vaak zo kenmerkend dat je ze vast wel eens hebt gezien (al weet je misschien niet eens dat ze van Vitra zijn). De producten vind je zowel in huis als in kantoren en openbare instellingen. De producten van Vitra zijn dan ook ijzersterk en gaan al gauw een leven mee. Designklassiekers kent Vitra meer dan genoeg. Wat dacht je van de Vitra Eames Plastic Chairs, de Eames lounge chair, de Panton collectie of de Repos serie?

Grafische Vitra dienbladen

Tussen de dienbladen van Vitra vind je veel grafische dessins. Neem de Vitra Classic Tray Graph dienblad large. De grafische visgraatpatronen zijn opvallend, omdat geen enkele rij lijnen hetzelfde is. En dat zorgt voor een speels en eigenwijs effect. Ideaal om je experimentele brouwsels op te presenteren, of als woonaccessoire in de schijnwerpers te zetten. Want zelfs als dit Vitra dienblad niets serveert, komt hij goed tot zijn recht. Ben je op zoek naar meer kleur in een grafisch dienblad van Vitra? Kijk dan eens naar de Vitra Classic Tray Grid dienblad large. De vrolijk gekleurde lijnen vormen een mooi geruit geheel. Feestelijke cupcakes en zomerse gebakjes serveer je helemaal in stijl met dit dienblad van Vitra. En wil je nog meer stijl toevoegen aan je huis, combineer het dienblad dan met de Vitra Classic Tray Grid dienblad medium. Hij neemt precies de helft van zijn grotere broer in beslag. Enorm stijlvol dus als je de twee broertjes samen tentoonstelt!

Natuur(lijk)

Naast grafische patronen vind je ook natuurlijke vormen in de collectie dienbladen van Vitra. De Vitra Classic Tray Snake dienblad small bijvoorbeeld. De slang doet je denken aan de eeuwenoude symbolen van de Maya’s of Azteken. Maar de combinatie van goud met wit maakt het Vitra dienblad alles behalve stoffig. Het chique dienblad is dan ook zeer geschikt voor fancy drankjes in kristallen glazen. Nog zo’n prachtig dienblad van Vitra dat geïnspireerd is uit de natuur, is de Vitra Classic Tray Baby’s Breath dienblad small. ‘Baby’s Breath’ klinkt misschien alsof het niets met de afgebeelde bloem te maken heeft. Letterlijk vertaalt betekent het namelijk ‘adem van een baby’. Gelukkig is het gewoon de Engelse benaming voor het schattige gipskruid. Maar we houden je natuurlijk niet tegen als je er graag warme babyflesjes op wilt serveren. De vraag is dan wel of de kleine koters het schitterende Vitra dienblad net zo appreciëren als jij dat zal doen.

Vitra dienblad bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij elk Vitra dienblad kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Vitra dienblad en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Vitra dienblad, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.  

Vitra