Naar boven

Vitra: van klassiek tot modern

Vitra is een uniek designlabel dat haar oorsprong vindt in Zwitserland. Al sinds de jaren 50 produceert het bedrijf prachtige designmeubels, verlichting en woonaccessoires. Vitra producten zijn uniek en staan bekend om de duurzaamheid waar Vitra naar streeft. De producten zijn qua vorm vaak zo kenmerkend dat je ze vast wel eens hebt gezien, al weet je misschien niet eens dat ze van Vitra zijn. De producten vind je zowel in huis als in kantoren en openbare instellingen. De producten van Vitra zijn dan ook ijzersterk en gaan al snel je hele leven mee. Designklassiekers kent Vitra meer dan genoeg, maar ook moderne ontwerpen sieren de collectie. Dat zie je zeker ook terug bij de Vitra barkrukken, met hun minimalistische design.

Op hoge poten

Heb jij thuis of op je werk een hoge bar? Dan is een ‘high’ Vitra barkruk ideaal. De Vitra Hal Ply Stool high barkrukken bijvoorbeeld. Deze barkrukken zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: de Vitra Hal Ply Stool High barkruk licht eiken, de Vitra Hal Ply Stool High barkruk notenhout zwart en de Vitra Hal Ply Stool High barkruk donker eiken. Oftewel: voor ieder wat wils. In een Scandinavisch interieur is de licht eiken versie ideaal, terwijl in een industriële ruimte de notenhout zwarte versie bijvoorbeeld perfect past. Deze ‘high’ Vitra barkrukken hebben een vierpoots-staalbuisonderstel. Het onderstel is beschikbaar in verchroomd staal, een basic dark poedercoating en een ivoor poedercoating. Een Hal Ply Stool high barkruk kan ook geleverd worden met stofbekleding in zes verschillende kleuren. Dus een Vitra barkruk op hoge poten? Yes, please!

Medium size Vitra barkruk

Is de ‘high’ versie van de Vitra barkrukken te hoog voor jouw bar? Kies dan voor een ‘medium’. De broertjes op hoge poten zijn namelijk ook te krijgen in een lagere hoogte. De Vitra Hal Ply Stool medium barkrukken zijn er in meerdere versies. Zo ook de Vitra Hal Ply Stool Medium barkruk licht eiken. Deze Vitra barkruk staat mooi bij lichte en rustige interieurs. Liever een iets stoerdere versie? Dan is de Vitra Hal Ply Stool Medium barkruk donker eiken echt wat voor jou. De ‘medium’ Vitra barkrukken hebben de volgende afmetingen: lengte barkruk 100,5 centimeter, breedte barkruk 49,5 centimeter, diepte barkruk 49 centimeter en de poten van deze barkruk zijn 64,5 centimeter hoog (zithoogte). Vitra barkrukken medium zijn dus fantastisch voor een wat lagere bar!

Vitra barkruk bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij elke Vitra barkruk kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Vitra barkruk en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Vitra barkruk, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.  

Vitra