Naar boven
Sorteren op

1-30 van 30 producten

Vitra design

Vitra is een uniek designlabel dat zijn oorsprong vindt in Zwitserland. Al meer dan 65 jaar laat dit label haar geweldige design zien. Om dit prachtige design te realiseren, is er samengewerkt met bekende ontwerpers als Charles en Ray Eames en Hella Jongerius. Al sinds de jaren 50 brengt het bedrijf prachtige designmeubels, verlichting en woonaccessoires op de markt. Vitra heeft productievestigingen over de hele wereld waaronder in Duitsland, de Verenigde Staten en China. De producten van dit befaamde designmerk staan bekend om hun duurzaamheid en uniciteit. Je zou verbaasd zijn als je ontdekt hoeveel Vitra ontwerpen je al eens onder ogen hebt gehad! De producten van Vitra zijn bovendien ijzersterk en gaan al gauw een leven mee. Je vindt ze daarom zowel in particuliere woningen als op kantoren en in openbare instellingen.

Vitra accessoires van hoog niveau

Als je kiest voor een accessoire van Vitra, dan haal je hoe dan ook een of meerdere prachtexemplaren in huis. Kussens, opbergbakken en dienbladen zijn enkele voorbeelden. Je hebt daarom genoeg keuze uit de collectie Vitra accessoires. Het Vitra Dot kussen 40x40 is een bijzonder exemplaar. De grafische stippen zijn niet op het kussen geprint, maar geborduurd wat zorgt voor een luxe(r) uiterlijk. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Leg er gerust een aantal naast elkaar en je creëert direct een gezellige sfeer op je bank. Word je soms ook zo gek van die rondslingerende spullen in je huis? Vitra heeft een aantal opbergbakken die je graag een handje helpen bij dé opruimbeurt: de Toolbox opbergbak, Uten.Silo II opbergbak en Uten.Silo I opbergbak. Deze opbergbakken hebben stuk voor stuk net weer een ander(e) design, grootte of kleur. Heb jij al een favoriet op het oog?

Vitra accessoires bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vitra. Dat betekent dat wij alle accessoires van Vitra kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek accessoire en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een van onze Vitra accessoires, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Vitra