Trots op Tom Dixon

Designlabel Tom Dixon is een authentiek Brits ontwerp- en productiebedrijf van voornamelijk meubels en verlichting. Het eigenzinnige merk is in 2002 opgericht door Tom Dixon zelf en inmiddels niet meer weg te denken uit de designbranche. Het designlabel is een internationaal begrip geworden met verkooppunten in meer dan 60 landen. Flinders is er dan ook zeer trots op één van de officiële dealers van Tom Dixon te mogen zijn! Met als missie de Britse meubelindustrie te doen herleven, streeft Tom Dixon naar continue verbetering en vernieuwing. Een voorbeeld hiervan is de productie van woonaccessoires, een tak van sport die Tom Dixon pas sinds kort beoefent. Daarnaast lanceert Tom Dixon ieder jaar nieuwe collecties op de grootste beurzen in Milaan, London en Parijs. De presentatie van een nieuwe Tom Dixon tafels is hier een vast onderdeel van. Kortom, het ziet er naar uit dat het succes van Tom Dixon nog lang niet ten einde is.

Tom Dixon tafel in de salon

Een Tom Dixon tafel gebruik je niet altijd om aan te eten. Wat dacht je van een bijzondere bijzettafel? De Tom Dixon Fan Table salontafel 60cm is, net als de rest van de Fan familie, gebaseerd op de klassieke Windsor stoel. De typische houten spijlen van het onderstel maken dit nog eens extra duidelijk! Om het ontwerp helemaal af te maken heeft deze Tom Dixon tafel een prachtig wit marmeren tafelblad gekozen. Echt, je kunt niet anders dan fan zijn van dit design. Maar ook het Tom Dixon Slab bureau 60x120 is een vernoeming waard. Het bureau kan je gebruiken voor verschillende doeleinden. Door zijn handige gleuf voor pennen is hij perfect om aan te schetsen, maar je kunt er ook prima op je laptop aan dit bureau werken of hem als kaptafel gebruiken. Waar geef jij de voorkeur aan?

Tom Dixon tafel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij elke Tom Dixon tafel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Tom Dixon tafel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een lamp van de Tom Dixon tafel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.