Tom Dixon

Met de Tom Dixon Slab collectie bewijst Tom Dixon maar weer eens hoe veelzijdig hij is. Het Britse label is opgericht in 2002 en timmert sindsdien hard aan de weg. Het merk werd vooral beroemd vanwege zijn originele lampen en staat daar nog steeds om bekend. De laatste jaren brengt Tom Dixon echter ook andere prachtige items op de markt, zoals accessoires, fauteuils en tafels. De Slab collectie is daar een mooi voorbeeld van. De items uit deze collectie bieden dezelfde kwaliteit en hetzelfde vooruitstrevende design als we gewend zijn van Tom Dixon. Ben je geïnteresseerd in al het andere moois dat Tom Dixon te bieden heeft? Het is dan zeker de moeite waard om een kijkje te nemen bij bijvoorbeeld de tafels van Tom Dixon. Wij zijn fan!

Tom Dixon Slab collectie: aan de bar of op kantoor?

Natuurlijk staan de items uit de Tom Dixon Slab collectie erg mooi in jouw huis, maar ze zijn veelzijdiger dan dat! De Slab Bar Stool barkruk misstaat niet aan een kookeiland, maar doet ook erg goed zijn dienst aan de bar. De ijzeren ring in het onderstel van de kruk zorgt namelijk voor extra stevigheid. In combinatie met het gelakte eikenhout is de kruk praktisch onverwoestbaar. Hetzelfde geldt eigenlijk voor het Slab bureau 60x120. Dit eikenhouten bureau is daarbij verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Zowel in naturel eikenhout als intens zwart is dit bureau leverbaar. Voor welke uitvoering je ook kiest: hij staat sowieso mooi in je kantoor.

Tom Dixon Slab bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij alle producten uit de Tom Dixon Slab collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.