Naar boven

Actie: -15% op alles van Tom Dixon

Je ontvangt nu 15% korting op alle producten van Tom Dixon.

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Tom Dixon

Het designlabel Tom Dixon is een authentiek Brits ontwerp- en productiebedrijf van voornamelijk meubels en verlichting en is opgericht in 2002. Naast meubels en verlichting verkoopt Tom Dixon sinds kort ook de mooiste woonaccessoires. Een mooi voorbeeld van de unieke verlichting van Tom Dixon is de Tom Dixon Plane serie. Tom Dixon streeft naar continue innovatie en heeft de missie om de Britse meubelindustrie te doen herleven. En dat lukt aardig! Het designlabel is een internationaal begrip met verkooppunten in meer dan 60 landen. Jaarlijks lanceert Tom Dixon nieuwe collecties op beurzen in Milaan, London en Parijs. Met de lancering van steeds maar nieuwe verschillende collecties ziet het ernaar uit dat dit succes alleen maar groter gaat worden.

Het stralende middelpunt

De lampen van de Tom Dixon Plane serie verlichten je huis stuk voor stuk op een unieke manier. Dit komt voor het grootste deel door de bijzondere ontwerpen van de lampen. Zo lijkt de Tom Dixon Plane Round hanglamp wel een planeet! Met zijn grote ring heeft deze lamp namelijk wel iets weg van Saturnus. Ook is de lamp verkrijgbaar in de vorm van een triangel, namelijk de Tom Dixon Plane Triangle hanglamp. De driehoekige vorm gecombineerd met de ronde lichtbron in het midden zorgt voor een schitterend effect. Omdat de lampen van de Tom Dixon Plane serie gemaakt zijn van glas, staal en messing hebben ze bovendien een elegante uitstraling.

Tom Dixon Plane serie: afkomstig van planeet aarde?

Relatief nieuw binnen de Tom Dixon Plane collectie is de stijlvolle Plane wandlamp. Op het punt waar de twee lijnen in een rechthoek bij elkaar komen, straalt deze bol met licht je tegemoet. Ben je op zoek naar sublieme sfeerverlichting? Dan is deze wandlamp van de Tom Dixon Plane serie zeker wat voor jou! Of ben je op zoek naar een tafellamp? Kijk dan eens naar de Tom Dixon Plane tafellamp. Door het mysterieuze licht in combinatie met de mooie ronde vorm is deze lamp een gegarandeerde eyecatcher op tafel. De lampen van de Tom Dixon Plane serie zijn stuk voor stuk prachtig, het lijkt wel alsof ze van een andere planeet komen aanvliegen.

Tom Dixon Plane bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tom Dixon. Dat betekent dat wij elke lamp van de Tom Dixon Plane serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van de Tom Dixon Plane serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een lamp van de Tom Dixon Plane serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast de Plane serie heeft Tom Dixon ook prachtige lampen in de collectie Beat, Copper Shade en Melt.