Naar boven
Sorteren op

1-36 van 44 producten

Het systeem achter de String wandkast

De Zweedse architect Nils Strinning ontwierp in 1949 de eerste String kast. Het flexibele en kenmerkende kastsysteem werd vervolgens één van de grondleggers van modern Scandinavisch design. En dat is niet zo gek. Het minimalistische ontwerp van de lichte planken en de slanke zijpanelen maakt de String kast functioneel, praktisch in transport en eenvoudig te monteren. Elk onderdeel is goed doordacht en beschikbaar in vele kleuren en materialen. De afmetingen zijn al sinds 1949 hetzelfde. Hierdoor kun je een kast van String altijd weer herbouwen, aanpassen en uitbreiden. Bovendien worden er regelmatig nieuwe series toegevoegd aan de String collectie, zoals String Works.

Blijf combineren met de String wandkast

Het combineren houdt maar niet op bij de String wandkast. Er zijn oneindig veel mogelijkheden qua kleur, materiaal, breedte en hoogte. Het maakt in elk geval niet uit als je een kleine ruimte tot je beschikking hebt. De String wandkast begint namelijk al vanaf een breedte van 80 centimeter, zoals de Hoge kast small in het wit. Eigenlijk kun je de wandkasten oneindig aanpassen en uitbreiden totdat het genoeg is. Je kunt ook kiezen voor de String Wandkast met tafel small, wit. Dat is handig, een kast met een bureaublad erbij. Nu nog een stoel en klaar ben je! Een boekenkast en een bureau in een. Je kunt ook kiezen voor wat donkere varianten: de Wandkast met tafel small, wit/eiken en de String Wandkast met tafel small, zwart/walnoot. Zo heb je in elk geval een optie die past bij jouw interieur. Ga je liever voor een hogere variant? Dan is de String Kast met tafel small, wit wat voor jou. Als je van de kleur wit houdt natuurlijk. Ook deze kast kun je prima laten fungeren als bureau op je werkplek. Op de drie planken kun je alles kwijt wat je wilt en er zelf voor kiezen hoe je het wilt gebruiken. Uiteraard is deze kast ook verkrijgbaar in andere materiaalsoorten. Neem bijvoorbeeld de Kast met tafel small, wit/eiken. Als je liever voor nog een stapje donkerder gaat, dan kan de String Kast met tafel small, zwart/walnoot je daar prima bij helpen. Welke kast je ook kiest, je kunt eindeloos blijven personaliseren. Succes!

String wandkast bij Flinders

Flinders is officieel dealer van String. Dat betekent dat wij elke String wandkast kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke String wandkast en staat dit niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een String wandkast, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.