Naar boven

Scandinavisch design voor binnen en buiten

Het echtpaar Nils en Kajsa Strinning deed in 1949 mee aan een ontwerpwedstrijd waarin de focus op boekenkasten werd gelegd. Het ontwerp dat zij inleverden voldeed aan alle criteria en won. Het winnen van deze wedstrijd markeerde de geboorte van het eerste String kastensysteem en String Furniture. De modulaire, praktische en betaalbare boekenkast ontving talloze prijzen en onderscheidingen en was al gauw niet meer weg te denken uit de Scandinavische interieurs. Het is ook niet voor niets dat Nils en Kajsa Strinning als grondleggers van modern Scandinavisch design worden beschouwd. De prijswinnende boekenkast groeide uit tot een groot en gevestigd designlabel dat tot op de dag van vandaag modulaire opbergsystemen ontwikkeld om ons leven te vergemakkelijken. Eerst alleen binnenshuis maar nu ook buitenshuis.

Modulair, everywhere

Net als dat iedere ruimte anders is, is ook iedere buitenruimte anders. Het formaat, de vorm, de indeling, het licht, de sfeer en zelfs het weer verschilt per buitenruimte. De String Outdoor Combinatie collectie van String Furniture is ontworpen voor iedere soort buitenruimte en bestaat dan ook uit modulaire wandkasten en staande kasten. Een goed voorbeeld is de stevige, staande kast String Outdoor Combinatie 8. Deze kast staat als een huis en biedt jou de mogelijkheid kleinere spulletjes op te hangen en grotere items onderin op te bergen. Heb je liever een wandkast? Kijk dan ook zeker eens naar Outdoor Combinatie 3 en Outdoor Combinatie 4. Het mooie van deze modulaire opbergsystemen is dat je ze ook met elkaar kunt combineren!

String Furniture Outdoor combinaties bij Flinders

Flinders is officieel dealer van String Furniture. Dat betekent dat wij alle String Furniture Outdoor combinaties kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vind bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke kast van String Furniture en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij String Furniture. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw configuratie van String Furniture veilig en vertrouwd online bestelt.