Alles over Sebra

Sebra is een Deens designmerk dat zich richt op alle producten die je in de kinderkamer tegenkomt. De Sebra kinderbedden zijn daar een mooi voorbeeld van. Dit merk draait al een behoorlijke tijd mee en is in 2004 opgericht door Mia Dela. In die tijd was ze bezig met de kinderkamer van haar zoon. Al snel kwam ze erachter dat er geen kwalitatief hoogwaardige en kindvriendelijke designproducten te vinden waren. Dat zette haar aan het denken en zo kwam ze op het idee om een Scandinavisch kindermerk te beginnen. Haar opgedane kennis op de Kolding School of Design in Denemarken kwam daarbij goed van pas. Door de uitgebreide collectie kinderproducten vind je vast en zeker een passend product voor deze ruimte.

Een Sebra kinderbed die met je kind meegroeit

Koop jij graag een kinderbed waar je de komende tijd geen omkijken meer naar hebt? Dan past het Sebra Kili baby ledikant misschien wel bij wat je zoekt. Een hartstikke slim en multifunctioneel ontwerp, want het is een ledikant en kinderbed in één. Zo heb je jarenlang plezier van dit bed. Als je kind uit het ledikantje groeit, haal je het frame van het onderste deel af en ontstaat er een normaal bed. Het is een iconisch meubelstuk dat opgenomen is in de officiële Deense Culturele Canon! Het Baby/junior bed van Sebra werd in 1942-1943 ontworpen door de Deense architect Viggo Einfeldt. De centrale gedachte bij het ontwerpen van dit bed was dat een bedje moet meegroeien met het kind en hij is dan ook te gebruiken van 0 tot ongeveer 7 jaar.

Sebra kinderbedden bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Sebra. Dat betekent dat wij elk Sebra kinderbedden kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Sebra en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.