Naar boven
Sorteren op

1-36 van 51 producten

Zuiver meubels: profiteer van kortingen tot 40%!

Het Nederlandse designlabel Zuiver is in 2011 opgericht door Caroline van Velze, Richard Halberstadt, Arjen Lubbes en Jaap Landsaat. Pure vormen en materialen zoals hout, staal en wol zijn kenmerkend voor de producten en ontwerpen van Zuiver. In korte tijd is het merk uitgegroeid tot een van de grotere namen in de interieurbranche. Doordat de ontwerpers allemaal zo verschillend zijn, is de collectie van Zuiver zeer divers en kent deze verschillende stijlen. Je kunt bij onze Zuiver outlet terecht voor onder andere Zuiver eetkamerstoelen, Zuiver tafels, een Zuiver fauteuil, een Zuiver tv meubel of Zuiver accessoires. De Zuiver sale kan er elke dag weer anders uitzien. Houd de Zuiver outlet daarom goed in de gaten. Misschien staat je favoriete Zuiver item er vandaag niet op, maar over een week wel.

Wat is een tweedekansje?

Een tweedekansje is een ongebruikt product dat een klant heeft geretourneerd. Wanneer het een tweedekansje betreft staat dit duidelijk weergeven. De verpakking is beschadigd of het product bevat lichte schade waardoor we deze niet als nieuw kunnen verkopen. Elk product is door ons gecontroleerd en verkeert in goede staat. Je kunt in het filter kiezen voor de optie: ‘tweedekansje’ of ‘nieuw’. Het voordeel van een tweedekansje is dat je het product met een aantrekkelijke korting koopt en je huis zo voorziet van schitterende design items van Zuiver.

Zuiver outlet bij Flinders

De Zuiver outlet van Flinders is de perfecte plek om een uniek en betaalbaar design product te bemachtigen. Flinders is officieel dealer van Zuiver. Dat betekent dat wij alle producten van Zuiver kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Zuiver en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.