Naar boven
Sorteren op

1-36 van 91 producten

Design tuinmeubelen: profiteer van kortingen tot 40%!

Of je nou op zoek bent naar een design tuinstoel, een design loungeset of design tuinbankjes. Met de design tuinmeubelen outlet van Flinders zit je goed. Wij hebben houten, RVS, aluminium en kunststof tuinmeubelen. Het voordeel van deze design tuinmeubelen is dat ze weersbestendig, licht in gewicht en comfortabel zijn. Je kunt ook eens een kijkje nemen in de outlet tuinmeubelen collectie van Kartell, Magis, Zuiver, Petite Friture, HAY, Fatboy, Cane-Line, Emu, Houe, Skagerak en Muuto. Ga je voor een industriële tuintafel, een moderne tuinstoel of een Scandinavisch tuinset? De tuinmeubelen outlet kan er elke dag weer anders uitzien. Houd deze uitverkoop pagina daarom goed in de gaten. Misschien staat je favoriete design tuinmeubel er vandaag niet op, maar over een week wel.

Wat is een tweedekansje?

Een tweedekansje is een ongebruikt product dat een klant heeft geretourneerd. Wanneer het een tweedekansje betreft staat dit duidelijk weergeven. De verpakking is beschadigd of het product bevat lichte schade waardoor we deze niet als nieuw kunnen verkopen. Elk product is door ons gecontroleerd en verkeert in goede staat. Je kunt in het filter kiezen voor de optie: ‘tweedekansje’ of ‘nieuw’. Het voordeel van een tweedekansje is dat je het product met een aantrekkelijke korting koopt en je tuin of terras zo voorziet van design tuinmeubelen .

Design tuinmeubelen outlet bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle design tuinmeubelen van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een design tuinmeubel van een specifiek merk en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.