Naar boven

Deltalight, Architecturale verlichting

Soms lopen dingen net even anders dan van tevoren gepland. Het verhaal van Deltalight is hier een mooi voorbeeld van. Toen Paul Ameloot in 1989 Deltalight oprichtte, begaf hij zich enkel op de markt van de discotheekverlichting. Het viel hem op dat zijn klanten gaandeweg steeds verder keken dan de discotheek, en zijn verlichting ook in andere settings wilden gebruiken.  Ameloot gaf gehoor aan hun wensen, en lanceerde in 1999 zijn eerste armatuur- de Phantom. Dit model werd een groot succes, en maakt tot op de dag van vandaag nog steeds deel uit van de collectie van Deltalight. Vanaf het moment dat Deltalight zich eveneens focuste op kantoor-en horecainrichting ging het snel. Inmiddels heeft het bedrijf klanten in meer dan 120 landen wereldwijd.

Slimme en veelzijdige track verlichting

Deltalight staat bekend om haar vernieuwende karakter. Het merk biedt de keuze uit maar liefst vijftien verschillende trackfamilies, waarbinnen gekozen kan worden uit verschillende tracks en spots. De tracks en spots kunnen onderling gecombineerd worden. Daardoor kent de collectie trackverlichting van Deltalight bijzonder veel mogelijkheden. Zo kan er gekozen worden uit verschillende typen LED verlichting en lichtbundels met verschillende stralingshoeken. Daarnaast zijn de spots verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren, die eventueel met elkaar gecombineerd kunnen worden. Dat maakt de trackverlichting van Deltalight geschikt voor toepassing in een scala aan verschillende settings, die kunnen variëren van vergaderruimte tot aula en van winkel tot kantoor.

Sfeervolle armaturen en lampenkappen

Na het lanceren van de Phantom ontwikkelde Deltalight zich ook op het gebied van armaturen en lampenkappen tot één van de meest toonaangevende en vernieuwende bedrijven. Eén van de nieuwste aanwinsten betreft de Superloop MDL. Deze lamp kan het best omschreven worden als een hybride exemplaar, dat tot stand is gekomen door het idee achter trackverlichting te integreren in een hanglamp. Dit resulteert in een cirkelvormige armatuur, waaraan meerdere spots kunnen worden bevestigd.  Hoewel Deltalight het graag groots aanpakt, verliest ze zeker geen aandacht voor de kleinere zaken. Zo ontwikkelde het merk de Stig bureaulamp: een klein maar stoer lampje met een krachtige powerled, dat menig bureau kan voorzien van genoeg licht om er goed aan te kunnen werken.

Flinders Projectinrichting

Flinders is al sinds 2010 actief in de wereld van design. Naast een fysieke winkel, een webshop en twee Flinders cafés heeft Flinders ook een projectenafdeling. Wij zijn onafhankelijk, wat betekent dat we niet gebonden zijn aan specifieke merken. Uw belang en uw wensen komen bij ons daardoor altijd op de eerste plek. Zo denken wij altijd met u mee om de perfecte oplossing voor uw ruimte te vinden! De producten op de site zijn slechts een selectie van alles wat Flinders te bieden heeft. Dankzij de contacten met vele leveranciers kunnen wij vrijwel alles leveren. Mist u een specifiek merk of product op onze website, of heeft u behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Mogelijkheden bespreken?

Neem dan contact op met een van onze accountmanagers of laat uw gegevens achter.

Flinders Projects - Works for you