pols potten woondecoratie

Bij pols potten zetten ze woondecoratie hoog in het vaandel. We zien dan ook een rijkelijk gevulde collectie woondecoratie van dit merk van Nederlandse bodem. Van spiegels tot kandelaars: je hebt in deze collectie alle ingrediënten binnen handbereik om je woning net wat meer aan te kleden en sfeer uit te laten stralen. Neem bijvoorbeeld een of meerdere Velvet kussen(s). Ze zijn in verschillende kleuren beschikbaar, hebben een trendy look en zijn door het toegankelijke design goed te combineren met andere elementen in je interieur. Ze zijn overigens in verschillende kleuren beschikbaar wat het leuk maakt om ze met elkaar te combineren en in een groepje bij elkaar neer te leggen. Kan jouw woning wel wat extra woondecoratie gebruiken? Bekijk dan alle opties in het complete aanbod.

  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 127 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 127 producten Terug naar boven

Het verhaal achter pols potten

pols potten staat vooral bekend om handgemaakt aardewerk. Het Nederlandse designlabel haalde het eerste aardewerk in 1986 van Zuid-Europa naar Nederland toe. Dit was het moment waardoor ze in sneltreinvaart uitgroeiden tot een van de grootste spelers op het gebied van handgemaakt aardewerk. En hoe zien we dit terug in de collectie van Pols Poten? Het valt op dat veel woondecoratie is gemaakt van porselein. Daarnaast kenmerkt de collectie van dit merk zich ook door verschillende lampen, tafels en stoelen. Doordat ze samenwerken met diverse ontwerpers, weten ze het verschil te maken in de designbranche en zich te onderscheiden in deze uiteenlopende markt. Hierdoor kunnen ze hun collectie ook continu blijven vernieuwen.

pols potten woondecoratie voor extra gezelligheid in huis

Het hele jaar door wil je een woning hebben die warmte uitstraalt en uitnodigt om plaats te nemen. Dat begrijpen we maar al te goed en daarom is het ook absoluut de moeite waard om een kijkje te nemen in het assortiment pols potten woondecoratie. Door het enorme aanbod woondecoratie, kun je op verschillende manieren je woning naar een hoger plan tillen. Zo vormen de vazen van dit merk gegarandeerd een bijdrage aan jouw interieur. Ze zijn zonder bloemen erin al een genot om naar te kijken en worden alleen nog maar mooier met een selectie van je favoriete bloemen erin. Je kunt het ook iets grootser aanpakken en je woning net wat functioneler inrichten met een of meerdere bijzettafel(s). Heb jij al wat leuks gezien?

pols potten woondecoratie bij Flinders

Flinders is officieel dealer van pols potten. Dat betekent dat wij alle pols potten woondecoratie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.