pols potten tafellampen

Een pols potten tafellamp zorgt niet alleen voor sfeer, maar wordt ook je maatje om mee samen te werken. Hij zorgt voor het licht en jij doet het werk. Dat is nog eens samenwerken… Een tafellamp zet je logischerwijs op je tafel neer om wat extra licht te creëren, maar kan soms ook uitstekend tot zijn recht komen als een waar woonaccessoire. Een ding is zeker, de tafellampen worden gemaakt in de herkenbare stijl die we gewend zijn van het oer-Hollandse merk. De pols potten Drip tafellamp goud is daar een mooi voorbeeld van. De gouden kleur maakt de Drip tafellamp luxueus en gemakkelijk te combineren in verschillende woonstijlen. Benieuwd naar een andere pols potten tafellamp? Wacht niet langer!

  • Gratis verzending vanaf € 50
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-11 van 11 producten Sorteren op 1-11 van 11 producten Terug naar boven

pols potten: Uniek Nederlands Design

pols potten houdt van de traditionele designstijl. De producten en ontwerpen probeert men herkenbaar te maken voor het Nederlandse publiek. In combinatie met de 'doe maar een beetje gek’-gedachte creëert pols potten een uniek concept dat wereldwijd successen boekt. Van Buenos Aires tot Tokyo gaan haar producten als zoete broodjes over de toonbank. Kernwaarde van het merk ligt in het unieke van de producten. Een eigenschap die pols potten kenmerkt. pols potten streeft naar innovatie, helderheid en verwerkt graag humor en ironie in haar producten. Bekende ontwerpen van pols potten zijn de Wheat Straw Sphere Vaas, TamTam bijzettafel en de Rack Deer-Park. Tip: bekijk ook eens onze pols potten Outlet!

Rocking world: pols potten tafellamp

Ken jij de pols potten Flowers tafellamp al? Flowers is onconventioneel, tegelijkertijd gemakkelijk te stylen in allerlei woonstijlen. Zijn vormgeving en het keramieken materiaalgebruik maken de tafellamp luchtig. Zijn bloemetjes niet echt aan jou besteed? Kijk dan eens naar de pols potten Ball Body tafellamp groot. De moderne vormgeving, uitgevoerd in hoogglans zwart, trekt in iedere ruimte de aandacht. Het strakke ontwerp en de ronde vormen sluiten aan bij menig interieur. Heb jij al een favoriete tafellamp op het oog?

pols potten tafellamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van pols potten. Dat betekent dat wij elke pols potten tafellamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke tafellamp van pols potten en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je pols potten tafellamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.