pols potten en de passie voor terracotta

Designlabel pols potten is een Nederlands designmerk dat in 1986 is opgericht door Erik Pol. Zijn label is ontstaan door zijn passie voor terracottapotten die hij destijds uit Spanje importeerde. De potten van terracotta waren toen namelijk nog geen bekend product in de Nederlandse markt en Erik zag hier zijn kansen. Dit heeft hij goed ingeschat, want langzamerhand werden de potten van Pol een steeds belangrijker begrip en is het inmiddels uitgegroeid tot één van de meest bekende Nederlandse designmerken uit de designerswereld. Het merk omschrijft zich het best als uniek, innovatief, helder en daarnaast is veel humor terug te zien in zijn ontwerpen. Het motto van Pol’s ontwerpen is dan ook: ‘doe maar een beetje gek'. De design spiegel collectie van pols potten is hier een perfect voorbeeld van. Naast de bijzondere spiegels bestaat de collectie uit vele andere accessoires, meubels, verlichting en servies.

Een pols potten spiegel uit Holland, welke design spiegel staat het mooist aan de wand?

Wat een fantastische decoratie spiegel collectie heeft pols potten neergezet. Het leuke aan deze items is dat elk product haar eigen unieke stijl en uitstraling heeft waardoor het met elk interieur te combineren valt. Of je nu een strak, romantisch of juist chique interieur hebt, er zit altijd iets tussen dat past bij jouw woonstijl. Alle soorten zijn gemaakt van metaal wat de collectie typeert, maar ondanks dat zijn ze tóch heel verschillend van elkaar. Wat dacht je van een gouden spiegel zon? De Prickle spiegel is een van de producten uit de collectie. Een beeldschone en vooral opvallende verschijning. Het fleurt niet alleen de muur op, want de gouden spiegel zon zet de toon voor de hele omgeving. Hij is erg leuk te combineren met de pols potten Mirror round marble voor een speels effect aan je muur. Niet alleen mooi voor je interieur, maar je gaat er zelf ook door stralen. Voor welke bijzondere spiegels van pols potten ga jij?

pols potten spiegels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van pols potten. Dat betekent dat wij elke pols potten spiegel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.