pols potten lampen

Een pols potten lamp is eigenlijk altijd weer een verrassing. Welke twist geeft het merk nu weer aan een lamp? Op welke nieuwe manier laten ze je naar licht kijken? Soms is het de vorm, soms is het de bediening, of gewoon de hele look en feel. Maar een pols potten lamp maakt altijd indruk. Geen wonder dus dat je met een pols potten lamp boven de tafel altijd wel een gespreksonderwerp hebt. Naar welk verhaal van een pols potten lamp wil jij luisteren? De bijzondere collectie bestaat uit hanglampen, vloerlampen, tafellampen en bureaulampen. Wat dacht je van een velvet lampenkap? De pols potten Ball Body tafellamp van het Nederlandse merk pols potten is gegarandeerd de blikvanger in iedere ruimte. Met de pols potten verlichting wordt elk interieur opgevrolijkt.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-16 van 16 producten Sorteren op 1-16 van 16 producten Terug naar boven

pols potten: Nederlands design met humor

Hoewel pols potten niet meer weg te denken is uit het rijtje Nederlandse designers, bestaat het bedrijf nog geen dertig jaar. In 1986 werd pols potten opgericht in Amsterdam. Zelf noemt het merk zich vernieuwend en onconventioneel. En daar zijn wij het helemaal mee eens. De ontwerpen van pols potten staan goed in huizen en horeca maar ook in etalages, zakelijke ruimtes en zelfs de universiteit. Ook al is pols potten een merk van Nederlandse afkomst, je ziet de spraakmakende ontwerpen van dit merk inmiddels over de hele wereld. Dit is niet alleen te danken aan de unieke designs maar ook aan de vele bijzondere samenwerkingen met bekende ontwerpers. Met de pols potten verlichting haal je, behalve fijn licht, ook een stukje Nederlandse designgeschiedenis in huis.

pols potten lamp als conservation piece

Er is altijd iets anders aan een pols potten lamp, iets waardoor je blijft kijken. Zo maak je met de pols potten Marble Disk vloerlamp lamp, bijvoorbeeld, direct een metalen statement. Deze pols potten hanglamp is dé ideale combinatie van klassieke materialen met een vernieuwend ontwerp. Met deze hanglampen lok je iedereen naar de eettafel. Zo komen ze hoogstwaarschijnlijk een blik werpen op de bijzondere vorm van pols potten Bufferlamp zilver. Hangt er nou een melkbus? Diamanten hangen niet meer om je nek, maar aan het plafond met de pols potten Diamond lamp large. Het ijzeren frame is gevormd naar een geslepen diamant. Door het open frame krijg je een prachtig lichtgevende diamant. Zo is deze pols potten hanglamp bijzonder te noemen.

Een pols potten tafellamp

Niet alleen boven, maar ook op tafel doet een pols potten lamp het goed. Het licht is ideaal voor een bureaulamp, maar dankzij de uitstraling ook als sfeerverlichting. Zo is de pols potten Oily tafellamp ideaal om je bij te lichten. De Oily tafellamp is een artistieke tafellamp met een uitgesproken karakter. De pols potten Full Moon tafellamp knikt mee bij al het werk dat je doet, en werpt zijn licht over de tafel. En door de materiaalkeuze en retro design is deze pols potten lamp ook een gezellige huisgenoot. Een gewaagd ontwerp is de pols potten Drip tafellamp goud. De gouden kleur maakt de Drip tafellamp luxueus en gemakkelijk te combineren in verschillende woonstijlen. Een pols potten tafellamp is dus altijd een fijne tafelgast.

pols potten verlichting bij Flinders

Flinders is officieel dealer van pols potten. Dat betekent dat wij elke pols potten lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke pols potten lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een pols potten lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.