pols potten krukjes

Een pols potten kruk is er eentje uit een hele bijzondere collectie. De materialen binnen deze collectie variëren namelijk van grof hout tot gelakt kunststof en de kleuren zijn oneindig. Neem de Tam Tam bijzettafel. Deze vrolijke pols potten kruk houdt je maar al te graag gezelschap in de keuken, woonkamer, slaapkamer of hal. In maar liefst vijf populaire kleuren! Heb je liever een klassieke pols potten kruk, kijk dan eens naar Curvy Ceramic kruk. Voor wie iets stoerders zoekt, is er ook een houten pols potten kruk, en diverse varianten van gebogen staal. We helpen je graag de kruk uit te zoeken die het beste bij jou interieur past.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-33 van 33 producten Sorteren op 1-33 van 33 producten Terug naar boven

pols potten: Nederlands design met humor

Hoewel pols potten niet meer weg te denken is uit het rijtje Nederlandse designers, bestaat het bedrijf nog geen dertig jaar. In 1986 werd pols potten opgericht in Amsterdam. Zelf noemt het merk zich vernieuwend en onconventioneel. En daar zijn wij het helemaal mee eens. De ontwerpen van pols potten staan goed in huizen en horeca maar ook in etalages, zakelijke ruimtes en zelfs de universiteit. Ook al is pols potten een merk van Nederlandse afkomst, je ziet de spraakmakende ontwerpen van dit merk inmiddels over de hele wereld. Dit is niet alleen te danken aan de unieke designs maar ook aan de vele bijzondere samenwerkingen met bekende ontwerpers. Met een pols potten kruk haal je, behalve een hele mooie kruk, ook een stukje Nederlandse designgeschiedenis in huis.

Kies je pols potten kruk

Een pols potten kruk maakt het leven gemakkelijk. Je kunt namelijk overal gaan zitten. In de woonkamer, gang of slaapkamer: een pols potten kruk staat overal even graag. Maar blijf scherp, want de Devils Eye bijzettafel houdt altijd een oogje in het zeil. Met deze zwarte (of witte, zo je wil) pols potten kruk sla je de plank in ieder geval niet snel mis. Over planken gesproken: wat vind je van de pols potten Ball kruk? Deze aparte stoel lijkt eerder een uitvergroot schaakstuk te zijn dan een stoel of krukje. Hij is gemaakt van een mooie kleur hout, die makkelijk combineert. Een robuuste kruk die zich in een industrieel interieur helemaal op zijn plek voelt.

Er mist een stukje van je krukje

Voor wie het graag luchtig houdt, is er ook een pols potten kruk. Neem de pols potten Clover kruk Green. Het ontwerp van de Clover kruk is geïnspireerd op de jaren zeventig, waarin er eindeloos gespeeld werd met geometrische prints, waar natuurlijke materialen grote invloed hadden. Oftewel: het toonbeeld van elegantie! Daarnaast is de kruk voorzien van een uiterst comfortabele Bouclé stof en heb je de keuze uit drie veelzijdige kleuren. Dan hebben we bijvoorbeeld de pols potten Cross kruk voor je. De Cross kruk van het Nederlandse merk pols potten wordt letterlijk en figuurlijk het pluspuntje van je interieur. Deze pols potten kruk is verkrijgbaar in onder andere ecru, antraciet en groen. Zo zit er altijd eentje bij die goed bij jouw smaak past. Keuze genoeg dus!

pols potten kruk bij Flinders

Flinders is officieel dealer van pols potten. Dat betekent dat wij elke pols potten kruk kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke pols potten kruk en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een pols potten kruk, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.