Petite Friture wandhaken

Bubbels in bad, in een glas of voor aan de muur? De Petite Friture wandhaken zijn prachtige bubbels voor aan de muur. Wandhaken die jouw interieur opfleuren! In allerlei vrolijke kleuren is deze wandhaak verkrijgbaar. Elke vorm is uniek, omdat de haak met de mond geblazen wordt. Dit geeft een prachtig effect. Hij is gemaakt van glas en staal. Een tas, jas of sjaal kun je prima aan deze Petite Friture wandhaken ophangen. De vorm en het materiaal van de haak geven het idee dat de bel snel zal knappen, maar deze haak blijft stevig hangen als je je jas eroverheen gooit. Ook als er niets over de wandhaak hangt siert hij je muur. Het is namelijk een kunstwerk op zich. De serie heeft zowel grote als kleine haken. Hierdoor kun je ze gemakkelijk samen combineren en wordt jouw wand net een bubbelbad.

Actie: 5+1 gratis op selectie stoelen en krukken van Petite Friture

Bij aankoop van zes stoelen en krukken uit de Week-end collectie en Fromme collectie van Petite Friture ontvang je nu het zesde exemplaar gratis. De actie geldt t/m 31 mei.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

De namen achter Petite Friture

Petite Friture is een jong Frans designlabel dat in 2009 het licht zag. Het merk werd opgericht door Amélie du Passage. Haar doel? Luister eens echt naar verschillende designers. Het was haar namelijk opgevallen dat de consument wel degelijk interesse had in design, alleen de schakel tussen de klant en de producent miste nog. Met de oprichting van Petite Friture is Amélie du Passage in dat gat gesprongen. De ontwerpen van Petite Friture moeten dan ook voldoen aan de verwachtingen van de klant en naast mooi vooral ook functioneel zijn. Het bijzondere aan de producten van Petite Friture is dat zij elk een uniek verhaal vertellen. Dit is mede dankzij de eigenheid van de meer dan dertig ontwerpers die inmiddels verbonden zijn aan dit merk. Door de ontwerpen te baseren op de ervaringen van de designers zelf, heeft Petite Friture een eigenzinnige en originele collectie samengesteld.

Petite Friture wandhaken: bubbels voor aan de muur

De zeepbellen zijn ontsnapt uit bad en zijn blijven plakken aan de muur. Grote en kleine zeepbellen sieren jouw wand. Met een breedte van 15 centimeter en een hoogte van 13 centimeter is de Petite Friture Bubble wandhaak large de grootste bel in deze serie. Hij is verkrijgbaar in de kleuren grijs, koraalroze, blauw en geel. Wees maar niet bang dat deze bel weer wegzweeft. Dankzij de stalen basis blijft de wandhaak namelijk stevig hangen. De Petite Friture Bubble wandhaak small is de kleinere variant. Hij heeft een breedte van 9,5 centimeter en een hoogte van 7,5 centimeter. Welke kleurencombinatie spreekt jou het meest aan?

Petite Friture wandhaken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Petite Friture. Dat betekent dat wij alle Petite Friture wandhaken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke wandhaak van Petite Friture en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een wandhaak van Petite Friture, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.