Naar boven
Sorteren op

1-2 van 2 producten

Design van Petite Friture

Het designlabel Petite Friture is opgericht in 2009 door Amelie du Passage. De oprichtster heeft altijd een grote wens gehad om jonge, getalenteerde ontwerpers de kans te bieden om hun creativiteit in ontwerpen kwijt te kunnen. Zij had namelijk het gevoel dat bij andere merken vaak regels werden opgelegd waardoor creatieve ideeën voor ontwerpen werden beperkt. In de tussentijd heeft het merk al een enorme collectie opgebouwd met onder andere woonaccessoires, tuinmeubels en verlichting. Door het gebruik van verschillende materialen, kleuren en vormen vind je vast en zeker een item dat past bij jouw woonwensen en interieur. Design van Petite Friture lijkt ook wel liefde op het eerste gezicht.

Petite Friture Week-end tuinstoelen en meer moois

In de Week-end collectie van Petite Friture vind je de leukste stoelen en tafels voor in jouw tuin. Neem bijvoorbeeld de Week-end tuinstoel. De stoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en net als bij de andere meubels vervaagt de kleur niet door de speciale coating. Zit je liever wat luxer? Dan is de Week-end fauteuil iets voor jou. De fauteuil heeft namelijk een bredere zitting dan de tuinstoel en is ook voorzien van armleuningen. Kortom, alles wat je nodig hebt voor extra zitcomfort. Gelukkig wordt de Week-end fauteuil wel gesierd door hetzelfde grafische effect als de tuinstoelen. Een tafeltje nodig om je hapje of drankje op te zetten terwijl je geniet van het mooie weer? Dan is de Week-end salontafel 60x69 iets voor jou. Mocht je toch wat meer ruimte nodig hebben om met familie en vrienden te dineren, dan kan de Week-end tuintafel 220x85 misschien wel aan jouw wensen voldoen.

Petite Friture tuinstoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Petite Friture. Dat betekent dat wij alle Petite Friture tuinstoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.