Naar boven

Spannend design van Petite Friture

Petite Friture is een Frans designmerk en bestaat nog niet zo heel lang. In 2009 heeft Amélie du Passage dit merk opgericht. Haar doel is het samenbrengen van ontwerpers met de consument. Het viel haar namelijk op dat de vraag er was, maar dat de consument niet goed het aanbod wist te bereiken. Daarnaast neemt Amelie haar klant als uitgangspunt voor het tot stand brengen van de collectie. Hierbij spelen functionaliteit, verwachting en uitstraling een grote rol. Het is niet de bedoeling om de indruk te wekken dat er een nieuwe gebruikswijze is uitgevonden, maar wel een product maken die net even iets spannender is dan een ‘normaal’ design zonder de functie ervan uit het oog te verliezen.

Haal het buitenleven naar binnen met de tuinsets van Petite Friture

De Petite Friture Week-end tuinset bartafel + 2 barkrukken is de perfecte assistent tijdens de fijne middagen borrelen in de middagzon. Met zijn ronde afwerking en strakke onderstel is hij bovendien een veel aangenamer gezelschap dan (de meesten van) zijn soortgenoten. Daarom kun je hem in de wintertijd gewoon lekker naar binnen halen. De Petite Friture Week-end tuinset 60x69 salontafel + 2 fauteuils is een set waarmee je heerlijk in de tuin kunt relaxen. Op het handige tafeltje kun je, terwijl je geniet van de zon, gemakkelijk een glas drinken, zonnebrand of een fijn boek kwijt. Deze tuinset is zo leuk, dat je zelfs in de winter niet zonder hem kunt. Geef hem bijvoorbeeld een mooi plekje in je tuinkamer zodat je het buitenleven gewoon naar binnen haalt.

Petite Friture tuinsets bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Petite Friture. Dat betekent dat wij alle Petite Friture tuinsets kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.