Petite Friture tafels

Verschillende vormen en patronen zijn kenmerkend voor de Petite Friture tafels. Deze collectie heeft zowel tafels als bijzettafels. De Petite Friture Hollo tafel zal jouw hart een sprongetje laten maken. Hij vrolijkt je namelijk gelijk op! Dit komt doordat hij lijkt op een trommel: je krijgt meteen zin om te trommelen. Zowel binnen als buiten kan deze tafel een feestje bouwen. We willen je ook graag voorstellen aan zijn broertjes. Als eerst stellen we je voor aan de Petite Friture Hollo bijzettafel. Dit is een kleinere variant, maar dat betekent niet dat hij minder geluid maakt. Ook op deze tafel kun je heerlijk trommelen. Om het muziekfeest compleet te maken haal je de Petite Friture Hollo salontafel ook in huis. Laat je verleiden door de Petite Friture tafels.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-26 van 26 producten Sorteren op 1-26 van 26 producten Terug naar boven

De namen achter Petite Friture

Petite Friture is een jong Frans designlabel dat in 2009 het licht zag. Het merk werd opgericht door Amélie du Passage. Haar doel? Luister eens echt naar verschillende designers. Het was haar namelijk opgevallen dat de consument wel degelijk interesse had in design, alleen de schakel tussen de klant en de producent miste nog. Met de oprichting van Petite Friture is Amélie du Passage in dat gat gesprongen. De ontwerpen van Petite Friture moeten dan ook voldoen aan de verwachtingen van de klant en naast mooi vooral ook functioneel zijn. Het bijzondere aan de producten van Petite Friture is dat zij elk een uniek verhaal vertellen. Dit is mede dankzij de eigenheid van de meer dan dertig ontwerpers die inmiddels verbonden zijn aan dit merk. Door de ontwerpen te baseren op de ervaringen van de designers zelf, heeft Petite Friture een eigenzinnige en originele collectie samengesteld.

Petite Friture tafels: speelse vormen en patronen

De bijzettafels van Petite Friture hebben allerlei vormen en patronen. Neem bijvoorbeeld de Petite Friture Iso-B bijzettafel 40X40. Het geometrische patroon op het tafelblad is subtiel en sprekend tegelijkertijd. En als je deze tafel combineert met de Petite Friture Iso-A bijzettafel, zorgen de patronen samen voor een zinderend patroon. Buiten of binnen? Deze bijzettafel kun je overal bijzetten. Ontwerpster Constance Guisset liet zich inspireren door de bewegende pigmenten die van een verfkwast afkwamen. De patronen die in het water ontstonden zie je nu verwerkt in het tabelblad. Hieruit is de Francis Petite Friture serie geboren. De Petite Friture Francis salontafel large en de Petite Friture Francis salontafel small. Iedere dag zullen deze bijzettafels jou blij maken.

Petite Friture tafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Petite Friture. Dat betekent dat wij alle Petite Friture tafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke tafel van Petite Friture en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een tafel van Petite Friture, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.