Petite Friture stoelen

Verschillende vormen en patronen zijn kenmerkend voor de Petite Friture stoelen. De designproducten vertellen elk op hun eigen manier een verhaal. Het jonge merk ontwerpt elegante en toegankelijke producten. Die elk met hun details mensen blijven verbazen. Het merk wilt graag een sfeer overbrengen met de producten die elke ruimte een bonus geven. De Petite Friture Fromme stoel van Petite Friture straalt een plek van rust, harmonie en zelfbeheersing uit. De ontwerpers hebben aan elk detail gedacht en dat doen ze telkens weer. Het ontwerpen van deze eyecatcher heeft twee jaar in beslag genomen. Maar dan weet je wel zeker: een betere stoel vind je niet. Laat je verbazen door de kwaliteit en het design van de Petite Friture stoelen.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

De namen achter Petite Friture

Petite Friture is een jong Frans designlabel dat in 2009 is opgericht. Het merk is opgericht door Amélie du Passage. De voornaamste reden hiervoor was dat ze de klanten beter wilde binden aan de producten. Er moet geluisterd worden naar verschillende designers om dit mogelijk te maken. De producten van Petite Friture hebben een lange weg afgelegd van overleggen met designers. Belangrijk is dat de producten voldoen aan de wensen van de consument. De Petite Friture Trame Chair stoel heeft een ultiem zitcomfort en trekt de aandacht. Een extraatje aan deze stoel is dat hij zowel binnen als buiten kan staan. De stoel overtreft daarmee zelfs de wensen van de consument wat alleen maar als iets goeds gezien kan worden.

Stijlvolle Petite Friture stoelen

Een stoel is natuurlijk bedoeld om lekker op te kunnen zitten. Maar het moet ook een leuk design hebben dat je uitnodigt om plaats te nemen. Petite Friture ontwikkelt stoelen waar mensen zich mee kunnen identificeren. Het is tegenwoordig niet genoeg om alleen een mooi product te leveren. De verwachtingen van de consument zijn gestegen. Zij willen een gevoel bij het product hebben. De stoel moet het gevoel van warmte, vertrouwen en welkom zijn uitstralen. De Fromme Soft stoel van Petite Friture geeft dat gevoel. De hoes van de Fromme Soft stoel is aan twee kanten te gebruiken, zodat je de stoffering nog kunt afwisselen ook! Het is leuk om de zwarte en witte versie samen te mixen voor een gevarieerd plaatje.

Petite Friture stoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Petite Friture. Dat betekent dat wij alle Petite Friture stoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.