Petite Friture Francis

In de spiegel kijken was nog nooit zo leuk als met de spiegels die je in de Francis collectie van Petite Friture vindt. De wandspiegels zijn het resultaat van een experiment met pigmenten. Elke spiegel uit deze collectie is ook haast een kunstwerk om te zien. De prachtige, heldere en diepe kleuren die zacht overkomen door het waterverfeffect weerkaatsen fraai tegen de achtergrond. De achterkant van elke spiegel heeft de vorm van een tol waardoor hij gekanteld hangt zoals sommige Venetiaanse spiegels. Je vindt ze in verschillende formaten waardoor ze in elke ruimte perfect passen. En wat ook heel gaaf is, is om ze te combineren met elkaar. Heb je een grote wand waar je een mooie opvulling voor zoekt? Combineer dan bijvoorbeeld de Francis spiegel small van Petite Friture met de Francis spiegel large voor een speels totaalplaatje.

Actie: 5+1 gratis op selectie stoelen en krukken van Petite Friture

Bij aankoop van zes stoelen en krukken uit de Week-end collectie en Fromme collectie van Petite Friture ontvang je nu het zesde exemplaar gratis. De actie geldt t/m 31 mei.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Petite Friture en de geweldige Constance Guisset

Voor wie Constance Guisset niet bekend in de oren klinkt, geven we een hint: Vertigo. Dat zegt natuurlijk al meer dan genoeg, want deze designer is gewoon simpelweg te gek. Ze ontwierp in 2010 een van de bestverkopende hanglampen waarvan het design bij iedereen is ingeprint. Dus als we het hebben over geniaal, dan hoeven we denk ik niet uit te leggen wie daaronder valt. Ze werkt samen met prachtige merken en dat heeft ervoor gezorgd dat je niet meer om haar heen kan. De Française startte haar studio in 2009 en haar werken staan bekend om hun ergonomie, delicatesse en verbeelding. Drie aspecten die haar designs magisch en uniek maken. Dat geldt natuurlijk ook voor de Francis collectie van Petite Friture.

Ware kunstwerken: Francis spiegels van Petite Friture

Kunst aan de muur hangen is altijd een lastige opgave, want wat wil je nou precies hebben? En is het leuk en mooi voor een langere tijd? Daar biedt de Francis collectie van Petite Friture de perfecte oplossing voor. Neem bijvoorbeeld de Francis spiegel extra large. Een prachtig kunstwerk dat tijdloos is en nooit hetzelfde. Mensen zijn prachtig en met deze spiegel wordt ieder persoon die langs de spiegel loopt of er gebruik van maakt voor een korte tijd onderdeel van het kunstwerk aan jouw muur. Daarnaast is deze kunstige spiegel niet alleen op decoratief vlak een aanwinst. Dat geldt natuurlijk net zo goed voor het gebruik van de spiegel. Een spiegel heeft namelijk iedereen wel in zijn huis, maar nu kan je hem gebruiken voor meer dan alleen de functie.

Petite Friture Francis bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Petite Friture. Dat betekent dat wij alle producten uit de Francis collectie van Petite Friture kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Petite Friture. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.