Petite Friture bijzettafels

Om je huis wat extra aan te kleden, kunnen de Petite Friture bijzettafels je daar prima bij helpen. Heb je ergens een leeg hoekje? Dan is het misschien een idee om de Petite Friture Iso-B bijzettafel 40x40 daar neer te zetten. Hij is verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood, wit en zwart waardoor er vast een kleur bij zit die jij wel in dat hoekje ziet staan. Deze bijzettafel staat ook graag in de spotlights. Je kunt hem ook een mooi plekje geven naast je bank of als nachtkastje op je slaapkamer. Eigenlijk is deze bijzettafel onafscheidelijk. Zijn grootste vriend is namelijk de Petite Friture Iso-A bijzettafel. Je kunt ze onder elkaar schuiven waardoor je twee bijzettafels in een hebt en een schitterend eindresultaat creëert. Lekker speels, daar houden we van!

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

De namen achter Petite Friture

Petite Friture is een jong Frans designlabel dat in 2009 het licht zag. Het merk werd opgericht door Amélie du Passage. Haar doel? Luister eens echt naar verschillende designers. Het was haar namelijk opgevallen dat de consument wel degelijk interesse had in design, alleen de schakel tussen de klant en de producent miste nog. Met de oprichting van Petite Friture is Amélie du Passage in dat gat gesprongen. De ontwerpen van Petite Friture moeten dan ook voldoen aan de verwachtingen van de klant en naast mooi vooral ook functioneel zijn. Het bijzondere aan de producten van Petite Friture is dat zij elk een uniek verhaal vertellen. Dit is mede dankzij de eigenheid van de meer dan dertig ontwerpers die inmiddels verbonden zijn aan dit merk. Door de ontwerpen te baseren op de ervaringen van de designers zelf, heeft Petite Friture een eigenzinnige en originele collectie samengesteld.

Petite Friture bijzettafels van formaat

De Petite Friture bijzettafels zijn stuk voor stuk echte eyecatchers die ook wel dat beetje extra aandacht verdienen door hun uiterlijk. De Petite Friture Hollo bijzettafel nodigt je graag uit voor een feestje. Hij doet je vast denken aan een trommel, of niet? Wat lekkere hapjes en drankjes, muziekje aan en het feestje kan beginnen, hoor. Wie weet ben je toch wel op zoek naar iets totaal anders. Dan stellen we je graag voor aan de Petite Friture Unify bijzettafel. De Zweedse designer Anne Harvala probeerde tijdens het ontwerpen van deze bijzettafel de perfecte balans te vinden tussen het tafelblad en het onderstel. De combinatie van het materiaal en de vorm maakt deze bijzettafel tot een echte prachtexemplaar.

Petite Friture bijzettafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Petite Friture. Dat betekent dat wij alle Petite Friture bijzettafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke bijzettafel van Petite Friture en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een bijzettafel van Petite Friture, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.