Pastoe Amsterdammer

De Amsterdammer of A'dammer kast van Pastoe is een echt Nederlands designicoon. Het opvallende kenmerk van deze kasten is de geribbelde deur naar boven schuift om aan de achterkant van de kast te verdwijnen. Een ingenieus systeem dat ook nog eens enorm praktisch is. De ribbels bieden namelijk op elke hoogte een greep om de deur mee te openen. Door de typerende ronde bovenkant is deze kast meteen herkenbaar als een echte Amsterdammer. Maar ook buiten onze hoofdstad staat deze kast op zijn plek.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-10 van 10 producten Sorteren op 1-10 van 10 producten Terug naar boven

Amsterdammer kast op maat

De Amsterdammer kast is een van de meest verkochte Nederlandse meubels aller tijden. Wij snappen waarom. Door het grote aantal opties kan je deze kast helemaal naar wens samenstellen.Je kan kiezen uit vier verschillende hoogtes: A'dammer kast h170A'dammer kast h205, A'dammer kast h221 en de A'dammer kast h240Daarnaast zijn er drie breedtes (37, 55 en 74 centimeter) en voeg daar nog eens talloze kleuren aan toe. Je snapt dat je met de Amsterdammer kast een meubel op maat krijgt. Het is een ideale kast voor in huis, maar hij kan ook perfect op kantoor worden toegepast.

Pastoe Amsterdammer collectie: scherpe prijzen & snel geleverd

Flinders is official dealer van alle Amsterdammer producten van Pastoe. Wij hebben veel op voorraad en kunnen snel leveren. Daarnaast proberen wij je altijd de laagste prijs te bieden! Ben je op zoek naar een specifieke Amsterdammer kast en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice 020 – 3030 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.