Naar boven

Supply

Op de afdeling supply krijg je veel vrijheid om in samenspraak met het team te bepalen hoe het assortiment van Flinders online en in de winkel eruit komt te zien. Je hebt zelf invloed hierop en kunt ook ideeën aandragen die je hierover hebt. Binnen deze afdeling kom je eigenlijk twee disciplines tegen: inkoop en productmanagement. Bij inkoop is het bijvoorbeeld belangrijk om continu het inkoopbeleid te monitoren en te kijken hoe (nieuwe) producten en merken lopen. Daarvoor duiken we onze data in om te kijken wat wel en niet werkt en kunnen zien hoe we onze concurrenten te slim af kunnen zijn. Het is op deze afdeling ook van groot belang dat je nauw contact hebt met (internationale) leveranciers om onder meer de kalender te vullen met interessante acties en met het magazijn om te kijken hoe het gaat met de (stilstaande) voorraad. Uiteindelijk is het de bedoeling dat er een optimale balans wordt gevonden om het portfolio van producten die je aanbiedt zoveel mogelijk aan te laten sluiten bij de klantvraag zodat er altijd genoeg voorraad is van onze bestsellers. Bij productmanagement is het belangrijk dat de productcontent op de website up-to-date is. Coördineren van de productinvoer, onderhouden van contacten met leveranciers en zorgen voor een perfecte weergave van de producten op de websites behoren onder meer tot het takenpakket. Het belangrijkste is uiteindelijk dat de nieuwste collecties perfect en zo snel mogelijk online staan. 

 

Hi!

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan? Neem dan contact op!

 

 

Werken bij de afdeling Supply

 

Rick

Rick - Productmanager

“ Bij Product Management hebben we de taak om het almaar groeiende assortiment te beheren. We zorgen dat alle informatie juist is en er steeds nieuwe interessante producten bij komen. We werken samen met de inkopers om alle categorieën zo goed mogelijk te vullen met mooie en bijzondere designproducten. Daarnaast proberen we al deze informatie binnen en buiten het bedrijf te verspreiden zodat iedereen weet wat we te bieden hebben. ”

Bekijk het Flinders team
Max

Max - Inkoper/Category Manager

“ Het mooie aan mijn baan is dat ik bijna overal bij betrokken ben. Onze afdeling levert input voor de marketingcampagnes, we bepalen het assortiment op de website en het mooiste van alles: we mogen naar internationale designbeurzen. Daar werpen we een blik op de nieuwe collecties van leveranciers en proberen we de 'juweeltjes' te selecteren uit het gigantische aanbod dat er achter de schermen wordt aangeboden. Onze afdeling heeft veel verantwoordelijkheid en we worden vrijgelaten in onze inkoopkeuze. In combinatie met het voeren van gesprekken met leveranciers zorgt dit ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga! ” ”

Bekijk het Flinders team