Naar boven

Staf

Onder staf verstaan we bij Flinders de financiële afdeling en hr. Op de financiële afdeling zijn je werkdagen erg afwisselend doordat je te maken hebt met allerlei verschillende zaken die in relatie staan tot de financiële tak. Doordat het team vrij klein is, doe je van alles een beetje waardoor je over alle aspecten kennis opdoet. Deze afdeling is continu in ontwikkeling en op zoek naar vernieuwing. Het voordeel is dat je enorm veel ruimte krijgt om te groeien en de mogelijkheid hebt om nieuwe ideeën aan te dragen. Alles wat met personeel te maken heeft, speelt zich af op de hr-afdeling. Van employer branding tot medewerkerstevredenheid. Onze medewerkers zijn dé sleutel in het behalen van onze doelen. Met blije medewerkers behaalt Flinders namelijk de beste resultaten!

 

Hi!

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan? Neem dan contact op!

 

 

 

 

Werken bij de afdeling staf

 • HR-stagiair(e) 32-40 uur - februari 2022
 •  

  Bob

  Bob - Medewerker Financiële Administratie

  “ Nadat ik afgestudeerd was aan de Hogeschool van Amsterdam, kwam ik vrij snel op de financiële afdeling van Flinders terecht. Flinders heeft vertrouwen in alle medewerkers waardoor je binnen je team al snel verantwoordelijkheid krijgt. De relatief kleine teams zorgen ervoor dat je met alle aspecten van je afdeling te maken krijgt. Dit staat garant voor persoonlijke groei. Flinders is dus de perfecte springplank voor starters! ”

  Bekijk het Flinders team
  Gerard

  Gerard - Business Analist

  “ Als HR & Office medewerker is voor mij geen dag hetzelfde. Ik zorg ervoor dat binnen Flinders alles zo georganiseerd is dat iedere medewerker zijn of haar werk perfect kan doen en elke dag weer met plezier een werkdag tegemoet gaat. Een lach op iedereens gezicht: daar doe ik het allemaal voor! ”

  Bekijk het Flinders team