Naar boven

Projecten

Deze afdeling draait om de grote projecten. Denk bijvoorbeeld aan de complete of een deel van de inrichting van een restaurant, hotel of kantoor. Samen met je collega's werk je voor verschillende bedrijven en instellingen in de sectoren hospitality, home, office en retail. Om het complete proces goed te laten verlopen, zijn er verschillende disciplines binnen deze afdeling werkzaam. Van accountmanagers die dagelijks offertes maken, klanten adviseren en op pad gaan tot medewerkers van de binnendienst die de relaties van onze grote winkel- en projectklanten onderhouden. Het is een veelzijdige afdeling en samen realiseren ze de meest gave projecten in de stijl zoals deze past bij de klant waar het om draait. 

Hi!

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan? Neem dan contact op!

 

Werken bij de afdeling projecten

 

Dirk-Jan

Dirk-Jan - Salesmanager Projecten

“ Deze afdeling vormt de commerciële spil van Flinders gericht op de B2B markt. We zorgen er dagelijks voor dat klanten zo snel en goed mogelijk een op maat gemaakt prijs- en productvoorstel ontvangen. We zijn merkonafhankelijk en kunnen daardoor onze klanten (vb. architecten, ontwerpers en bedrijven) voorzien van een advies dat écht aansluit op de behoeften van een klant. Los daarvan beschikken we over de grootste voorraad designproducten in Europa wat ons de mogelijkheid geeft om snel te leveren.  ”

Bekijk het Flinders team
Melissa

Melissa - Junior Accountmanager Project- en Kantoorinrichting

“ Op deze afdeling vorm ik samen met mijn directe collega's het vaste aanspreekpunt voor klanten die grote bestellingen willen plaatsen of producten zoeken die ze niet kunnen vinden op onze website of in de winkel. Uiteindelijk selecteren wij de juiste producten die voldoen aan de wensen van onze klanten en zorgen ervoor dat deze op tijd bij ze worden geleverd. Een leuk detail is wel dat we inmiddels verzenden over de hele wereld en we klanten hebben in bijvoorbeeld China, de Verenigde Staten en het Caribisch gebied. ”

Bekijk het Flinders team