Naar boven

Klantadvies

De klantenservice staat elke dag voor je klaar om alle klantvragen van onze Nederlandse, Belgische en Duitse klanten te behandelen via chat, telefoon en e-mail. Dit kunnen uiteenlopende vragen zijn over bestellingen, interieuradvies en de voorraad in de winkel. Het is op deze afdeling van groot belang dat je graag in contact staat met klanten en ze graag helpt en adviseert bij het vinden van de juiste producten en het op de hoogte brengen van de status van hun bestelling bijvoorbeeld. Samen met het team zorg je er dagelijks voor dat je je klanten helpt en blij maakt. De klantenservice is elke dag open van 09:00 - 21:00 uur en in het weekend van 09:00 - 18:00 uur en dat betekent dat je op afwisselende tijden werkt. 


Hi!

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan? Neem dan contact op!


Werken bij de afdeling klantadvies

 • Flexmedewerker Klantadviseur


 • Stéphanie

  Stéphanie - Senior Klantadviseur

  “ Als je Flinders belt, een mailtje stuurt of een chatgesprek begint op de site, kom je bij mij of mijn collega’s terecht. Geen vraag is ons te gek en we helpen je graag! Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk, omdat we een heel gezellig en gemotiveerd team hebben en elke dag anders is. Het contact met klanten is heel afwisselend en ik leer elke dag weer iets nieuws over ons uitgebreide assortiment. Dat Flinders flink groeit merken we duidelijk bij Klantadvies. Ik begon hier een half jaar geleden en inmiddels is het aantal werkplekken op de afdeling verdubbeld! ”

  Bekijk het Flinders team
  Leah

  Leah - Klantadviseur

  “In het mooie monumentale pand in Zaandam werken wij in een gezellig team. Omringd door geweldige designproducten proberen we iedere dag diverse klantbelangen te behartigen. Ons werk kenmerkt zich door een breed scala aan taken en het directe contact met klanten en collega's. Van vragen over de inrichting tot aan vragen over de levertijd of producten op maat. Wij zijn voor de klant zeven dagen per week bereikbaar via telefoon, e-mail en chat. ”

  Bekijk het Flinders team