Actie: -25% op alles van Normann Copenhagen

Je ontvangt nu 25% korting op alle producten van Normann Copenhagen. De actie geldt t/m 28 november.

Deens design van Normann Copenhagen

Normann Copenhagen staat bekend om zijn prachtige design. Van glazen en kussens tot verlichting en banken: dankzij de speelse en verrassende kijk op design is elk product uniek. En dat zie je zeker ook terug in de Normann Copenhagen Rope collectie. Normann Copenhagen werd in 1999 opgericht door Jan Andersen en Poul Madsen met als doel om een verschil te maken in de designwereld. Het begon met een klein winkeltje, maar in 2005 verhuisde Normann Copenhagen naar een oud bioscoopgebouw van maar liefst 1700 m2. De ‘Flagship Store’ was een feit. Naast prijzen voor de hippe winkel heeft Normann Copenhagen sinds 2002 al meer dan 40 awards op haar naam gezet voor productdesign.

Normann Copenhagen voetenbanken naar jouw wens

De Era voetenbankcollectie van Normann Copenhagen is erg uitgebreid. Van een eiken onderstel tot aan een stalen onderstel. Deze collectie heeft het allemaal! Neem bijvoorbeeld de Normann Copenhagen Era Footstool voetenbank met eiken onderstel. Hij voelt zich uitstekend thuis bij de Era Lounge Chair van Normann Copenhagen. Ga je liever voor een stalen of verchroomd onderstel? Dan is de Normann Copenhagen Era Footstool voetenbank met zwart stalen onderstel of de Normann Copenhagen Era Footstool voetenbank met verchroomd onderstel iets voor jou. Laat de koffie maar doorkomen of een heerlijke kop thee. Voetjes omhoog en genieten maar! Om de Era voetbakencollectie compleet te maken, heb je ook nog de keuze uit de Normann Copenhagen Era Footstool voetenbank met walnoten onderstel. Alle Normann Copenhagen voetenbanken uit deze collectie kun je naar eigen wens samenstellen. Mix & match!

Normann Copenhagen voetenbanken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij alle Normann Copenhagen voetenbanken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Normann Copenhagen voetenbank en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een voetenbank van Normann Copenhagen, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.