Actie: -25% op alles van Normann Copenhagen

Je ontvangt nu 25% korting op alle producten van Normann Copenhagen. De actie geldt t/m 28 november.

Deens design van Normann Copenhagen

Normann Copenhagen staat bekend om zijn prachtige design. Van glazen en kussens tot verlichting en banken: dankzij de speelse en verrassende kijk op design is elk product uniek. En dat zie je zeker ook terug in de Normann Copenhagen Rope collectie. Normann Copenhagen werd in 1999 opgericht door Jan Andersen en Poul Madsen met als doel om een verschil te maken in de designwereld. Het begon met een klein winkeltje, maar in 2005 verhuisde Normann Copenhagen naar een oud bioscoopgebouw van maar liefst 1700 m2. De ‘Flagship Store’ was een feit. Naast prijzen voor de hippe winkel heeft Normann Copenhagen sinds 2002 al meer dan 40 awards op haar naam gezet voor productdesign.

Speelse Normann Copenhagen vloerkleden

Vierkant, rechthoekig, rond of ovaal? Oh, dat gaat niet lukken met het Normann Copenhagen Oona vloerkleed grijs. Elk carpet heeft een unieke vorm met subtiel afgeronde hoeken. Het grafische accent geeft een spannende twist aan het vloerkleed. Leuk om te weten is wel dat elk exemplaar met de hand wordt gemaakt en is gemaakt van 100% wol dat afkomstig is uit New-Zeeland. Door het minimalistische design voelt dit vloerkleed zich eigenlijk overal wel thuis. Van de woonkamer tot aan de slaapkamer. Is grijs niet helemaal jouw kleur? Dat maakt helemaal niet uit! Je kunt namelijk ook kiezen voor het Normann Copenhagen vloerkleed Oona mint of het Normann Copenhagen Oona vloerkleed roze. De zachte kleuren van deze vloerkleden zorgen ervoor dat ze makkelijk te combineren zijn met andere meubels, verlichting en accessoires in elk interieur.

Normann Copenhagen vloerkleden bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij alle Normann Copenhagen vloerkleden kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Normann Copenhagen vloerkleed en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een vloerkleed van Normann Copenhagen, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.