Actie: -25% op alles van Normann Copenhagen

Je ontvangt nu 25% korting op alle producten van Normann Copenhagen. De actie geldt t/m 28 november.

Deens design van Normann Copenhagen

Normann Copenhagen staat bekend om zijn prachtige design. Van glazen en kussens tot verlichting en banken: dankzij de speelse en verrassende kijk op design is elk product uniek. Normann Copenhagen werd in 1999 opgericht door Jan Andersen en Poul Madsen met als doel om een verschil te maken in de designwereld. Het begon met een klein winkeltje, maar in 2005 verhuisde Normann Copenhagen naar een oud bioscoopgebouw van maar liefst 1700 m2. De ‘Flagship Store’ was een feit. Naast prijzen voor de hippe winkel heeft Normann Copenhagen sinds 2002 al meer dan 40 awards op haar naam gezet voor productdesign.

Uniek vormgegeven Normann Copenhagen spiegel

Hoe handig is het om je tandenborstel of je gel kwijt te kunnen bij de spiegel? Geen rondslingerende spullen meer! De Normann Copenhagen Horizon Round spiegel is hiervoor dé oplossing. Bij deze spiegel zit een plankje waar je al je spullen op kwijt kunt. Naast deze functie creëert het stalen plankje een horizoneffect. Wil je liever een vierkante variant van deze spiegel? Wie weet past de Normann Copenhagen Horizon Horizontal spiegel wel bij jouw smaak. Heb je liever een spiegel in de lengte? Met een hoogte van 80 centimeter is de Normann Copenhagen Horizon Vertical spiegel de langste spiegel in deze serie. Naast alle verschillende vormen is de spiegel ook in verschillende kleuren beschikbaar. In de badkamer, maar ook in de woonkamer kan deze spiegel zijn schoonheid weerspiegelen.

Normann Copenhagen spiegel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij elke Normann Copenhagen spiegel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Normann Copenhagen spiegel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een spiegel van Normann Copenhagen, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Normann Copenhagen