Prijswinnend Normann Copenhagen

Normann Copenhagen staat bekend om prachtig design van Scandinavische afkomst. Van glazen en kussens tot verlichting en stoelen: dankzij de speelse en verrassende kijk op design is elk product uniek. Normann Copenhagen werd in 1999 opgericht door Jan Andersen en Poul Madsen met als doel om samen het verschil te maken in de designwereld. Het begon met een klein winkeltje, maar in 2005 verhuisde Normann Copenhagen naar een oud bioscoopgebouw van 1700 m2. De gigantische ‘Flagship Store’ was een feit. Naast prijzen voor deze hippe winkel heeft Normann Copenhagen al meer dan 40 awards op haar naam gezet voor product design. Met een functioneel ontwerp als de Pocket serie van Normann Copenhagen, zal je dat niet verbazen!

Geschiedenis van de Pocket collectie

De Normann Copenhagen Pocket Organizer is een veelzijdig kastje. Niet alleen biedt deze opberger ruimte aan allerlei spullen, maar hij is ook nog eens gemakkelijk aan de muur te bevestigen. Dankzij de meegeleverde beugel kun je de Pocket kast van Normann Copenhagen er ook zó weer vanaf halen en zelfs in de vaatwasser doen. Afhankelijk van de grootte van de muur en je behoefte aan opbergruimte kun je kiezen uit verschillende Pocket kasten van Normann Copenhagen. De Pocket Organizer 1 kast is met zijn hoogte van slechts 8 centimeter de laagste, en de Pocket Organizer 4 kast is met een breedte van 28 centimeter de grootste van het stel. Daartussen in vind je nog de Pocket Organizer 3 kast van Normann Copenhagen, die juist smal en hoog is.

Normann Copenhagen Pocket bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Normann Copenhagen Pocket collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Normann Copenhagen Pocket kast en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Normann Copenhagen Pocket kast, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.